SILMO Paris 2019 – Μια έκθεση 360° (Video)

Με χιλιάδες εκθέτες να καλύπτουν ολόκληρο τον κλάδο των οπτικών ειδών, η έκθεση SILMO είναι πασίγνωστη και πολυαναμενόμενη για την πληθώρα δράσεων που αντανακλούν την φιλοσοφία της· μια φιλοσοφία η οποία συνδυάζει την ενημέρωση και την ανακάλυψη με την αναψυχή και τη φιλική ατμόσφαιρα. Περιήγηση σε όλα όσα δεν πρέπει να χάσετε πριν και κατά τη διάρκεια της έκθεσης....

SILMO 360o 690x265
Καινοτομίες 2019

HACKATHON SILMO

Πρόκειται για καινοτομία της φετινής έκθεσης αλλά και για παγκόσμια πρεμιέρα: Πέντε πενταμελείς διεπιστημονικές ομάδες με διεθνή συμμετοχή έχουν στην διάθεσή τους 24 ώρες για να φανταστούν το λιανεμπόριο του μέλλοντος. Η συμμετοχή είναι ανοικτή σε επαγγελματίες της όρασης, της διανομής, της εμπορευματοποίησης, του σχεδιασμού, των ανθρωπιστικών επιστημών, του μάρκετινγκ και της παραγωγής, είτε προέρχονται από τον κλάδο των οπτικών, είτε όχι. Η συνεργατική αυτή εκδήλωση αναμένεται να δώσει ενδιαφέρουσες απαντήσεις στα ερωτήματα που εγείρουν οι επερχόμενες αλλαγές.
31111203688 d5a953e03e h
SILMO GAMING

Τα παιχνίδια ρετρό είναι στη μόδα και προσελκύουν τους φανατικούς τού είδους αλλά και όσους νοσταλγούν τα βιντεοπαιχνίδια της εικοσαετίας 1980-2000.

Το φαινόμενο αυτό φυσικά δεν πέρασε απαρατήρητο από τους διοργανωτές της έκθεσης SILMO που προσκαλούν όλους τους επισκέπτες να ανακαλύψουν ή να ξαναθυμηθούν τρία μεγάλα κλασικά βιντεοπαιχνίδια που θα αποκαλυφθούν σταδιακά πριν τα εγκαίνια της έκθεσης.

25 ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ SILMO D'Or

Τα ΧΡΥΣΑ ΒΡΑΒΕΙΑ SILMO επιβραβεύουν επιχειρήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο από το 1994. Η φετινή επέτειος είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δοθεί έμφαση στην σημασία των τελευταίων 25 ετών για την Έρευνα και την Ανάπτυξη, για τις τεχνολογικές καινοτομίες και τις σχεδιαστικές δημιουργίες που έχουν σημαδέψει την πρόοδο του κλάδου των οπτικών ειδών.

ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΙΝΕΛΙΑ

Πίσω από κάθε εκθέτη υπάρχει μια επιχείρηση, μια ιστορία, μια ταυτότητα, άνθρωποι με πάθος και αφοσιωμένοι επαγγελματίες. Η SILMO τούς τιμά με λόγια και εικόνες, εστιάζοντας στους «αφανείς ήρωες» της τεχνογνωσίας των οπτικών ειδών στη Γαλλία.
SILMO Emploi

Μην χάσετε

LA SELECTION

Στον χώρο της SILMO NEXT και σε συνδυασμό με τις νέες τάσεις που παρουσιάζει για πρώτη φορά η συλλογή TRENDS by SILMO, η La Sélection σάς προσκαλεί σε ένα αποκλειστικό και επιλεκτικό πανόραμα των πλέον δημοφιλών προϊόντων των εκθετών μας.

Μην χάσετε την τρισδιάστατη αυτή παρουσίαση του ψηφιακού περιοδικού μας.

SILMO NEXT

Ο χώρος όπου παρουσιάζονται οι προοπτικές του κλάδου αποτελεί τον κεντρικό άξονα του μέλλοντος των οπτικών ειδών. Εκεί κτυπά η καρδιά της έκθεσης με θεματικά συνέδρια για τις αγορές, γωνίες αφιερωμένες σε καινοτόμες επιχειρήσεις που βρίσκονται ένα βήμα πριν τις τεχνολογικές αλλαγές, αλλά και έναν χώρο αλληλεπίδρασης, ζωντανό και διαδραστικό, όπου ανταλλάσσονται ιδέες για τη μεταμόρφωση του κλάδου των οπτικών ειδών - από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες ως τη διανομή τους.

THE TALKS

Κάθε μέρα στον χώρο SILMO NEXT λαμβάνουν χώρα συζητήσεις, παρεμβάσεις και ανταλλαγή απόψεων για τον κλάδο: κάθε εισηγητής έχει στη διάθεσή του 30 λεπτά της ώρας για να παρουσιάσει και να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε το μέλλον...

SILMO ACADEMY

Ενημερωθείτε για τις επιστημονικές προόδους αλλά και για τις νέες πρακτικές.

Η SILMO ACADEMY παραμένει σημείο συνάντησης των οπτικών αλλά και όλων των ειδικών της όρασης που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους.

Η φετινή SILMO ACADEMY έχει ως θέμα τη «διάθλαση», τις διαταραχές, τη φυσιολογία, τις λύσεις και φυσικά τις συνταγογραφήσεις...

Ραντεβού την Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου 2019.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Επιστημονικό Συμβούλιο της Ακαδημίας θα χορηγήσει, για 4η συνεχή χρονιά, υποτροφία ύψους 10.000 € σε ένα ερευνητικό έργο του κλάδου των επιστημών της οπτικής.

https://www.silmoparis.com

Δείτε το video ΕΔΩ

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4