Συνεργασία Safilo και Carolina Herrera για την παραγωγή επώνυμων γυαλιών

Η Safilo και η Carolina Herrera, η παγκοσμίως αναγνωρισμένη μάρκα μόδας, ανακοίνωσαν πενταετή παγκόσμια συμφωνία αδειοδότησης για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή των επώνυμων γυαλιών της Carolina Herrera από τη Safilo. Η άδεια χρήσης θα ισχύει από την 1η Ιανουαρίου 2022.

«Η Carolina Herrera είναι μια εμβληματική μάρκα μόδας πολυτελείας, πολύ δημοφιλής και γνωστή σε όλο τον κόσμο για την προσέγγισή της στις γυναίκες και την εξαιρετική κομψότητα της», δήλωσε ο Angelo Trocchia, διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Safilo και πρόσθεσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε αυτή τη νέα συνεργασία, η οποία αποτελεί σημαντική ευκαιρία για περαιτέρω πρόοδο και ενίσχυση της εικόνας μας, χάρη στις μοναδικές δυνατότητες σχεδιασμού και διανομής προϊόντων. Καθώς εργαζόμαστε για να αναδιαμορφώνουμε το χαρτοφυλάκιο εμπορικών σημάτων μας, η Carolina Herrera θα ενισχύσει την πρότασή μας προς το γυναικείο κοινό. Αυτή η νέα είσοδος  συνάδει με την επιχειρηματική μας στρατηγική και τις βασικές πρωτοβουλίες που επιτελέστηκαν τα τελευταία χρόνια για να εδραιωθούμε και να αναπτυχθούμε περαιτέρω ως κορυφαίοι στην αγορά των γυαλιών».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τη συνεργασία μας με τη Safilo, έναν παγκοσμίως αναγνωρισμένο ηγέτη στην κατηγορία των γυαλιών. Η Safilo μοιράζεται το πάθος μας για δημιουργικότητα, καινοτομία και ποιότητα. Μαζί, δεσμευόμαστε να δημιουργήσουμε μια συλλογή γυαλιών ως επέκταση της τάσης της μόδας που ορίζεται από τον δημιουργικό διευθυντή μας, Wes Gordon. Με την τεχνογνωσία της Safilo και την ευρεία απήχησή της, είμαστε βέβαιοι ότι η συνεργασία μας θα ενθουσιάσει τον παγκόσμιο κοινό με τα εξαιρετικά μας προϊόντα», δήλωσε από την πλευρά της η Emilie Rubinfeld, πρόεδρος της Carolina Herrera Ltd.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4