Συλλογή Γυαλιών Max Mara Fashion Show Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018

Για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2018, η Max Mara παρουσιάζει μια κομψή και εκλεπτυσμένη συλλογή γυαλιών που αποπνέει μια αιθέρια αίσθηση μέσα από μια καλειδοσκοπική παλέτα χρωμάτων.

Τα γυαλιά ηλίου EILEEN I σχεδιάστηκαν με έμπνευση τη βίλα που έχτισε η φημισμένη σχεδιάστρια Eileen Gray στο Roquebrune-Cap-Martin, ένα πραγματικό αριστούργημα μοντερνισμού και θηλυκότητας.

MM ILDE V-2011500DDBU1 R00

 

Το μοντέλο, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μέταλλο, διαθέτει στρογγυλεμένους φακούς με έντονους όγκους, διπλή γέφυρα και μοναδικά, τοξωτά πλαστικά ένθετα μεταξύ του μεταλλικού πλαισίου και του φακού. Ο σκελετός αντικατοπτρίζει ιδανικά τον εμβληματικό σχεδιασμό της Eileen: ομόκεντροι κύκλοι που διακόπτονται από ευθείες γραμμές, η απόλυτη έκφραση της καθαρής, απλής και βασικής της γεωμετρίας.

MM ILDE V-20115003YGKU R00

Η ελαφρώς στρογγυλεμένη φόρμα του μπροστινού τμήματος, που αντιπροσωπεύει τον κύκλο, έρχεται σε υπέροχη αντίθεση με τον κομψό σχεδιασμό των μεταλλικών βραχιόνων, που αντιπροσωπεύουν την ευθεία. Στην ένωση με τα ακροβραχιόνια αναβιώνει η εμβληματική λεπτομέρεια «Πρίσμα», ενώ στην εσωτερική τους πλευρά ένα διακριτικό φινίρισμα από σμάλτο υπενθυμίζει το χρώμα του ενθέτου.

MM ILDE V-2011500000IR R00

Το μοντέλο διατίθεται σε κομψούς χρωματικούς συνδυασμούς: ανοικτό χρυσό μπροστινό τμήμα με λιλά ένθετα, βραχίονες σε ανοικτό χρυσό και γκρι φακούς/ ροζ χρυσό μπροστινό τμήμα με μπλε ένθετα, ματ ασημί βραχίονες και γκρι φακούς/ ανοικτό χρυσό μπροστινό τμήμα με μαύρα ένθετα, βραχίονες σε ανοικτό χρυσό και πετρόλ φακούς/ χάλκινο χρυσό μπροστινό τμήμα με ροζ μπεζ ένθετα, βραχίονες σε χάλκινο χρυσό και καφέ φακούς/ ροζ χρυσό μπροστινό τμήμα με ένθετα καφέ ταρταρούγας, βραχίονες σε ροζ χρυσό και φακούς σε ανοικτό καφέ.

MMEILEENI AN070

Τη στρογγυλή φόρμα των γυαλιών ηλίου ILDE V αγκαλιάζει ένα λεπτό μεταλλικό πλαίσιο.

MMEILEENI FIB70

Το εσωτερικό των βραχιόνων διακοσμείται από φινίρισμα σμάλτου, που συνδυάζεται με το χρώμα των φακών, σε απαλές αποχρώσεις του ροζ, του γαλάζιου και του γκρι.
Τα γυαλιά οράσεως MM 1337 είναι επίσης μεταλλικής κατασκευής, σε φόρμα «δάκρυ» με διπλή γέφυρα. Οι διαθέσιμοι χρωματικοί συνδυασμοί είναι: χάλκινο χρυσό με μαύρο σμάλτο στην εσωτερική πλευρά των βραχιόνων/ ανοικτό χρυσό με κρεμ σμάλτο στην εσωτερική πλευρά των βραχιόνων.

 

Η εμβληματική λεπτομέρεια «Πρίσμα» - χαρακτηριστικό στοιχείο της συλλογής και σύμβολο της γυναίκας Max Mara - αναβιώνει στην ένωση των ακροβραχιόνων και των δύο μοντέλων.

MM 1337-1011000DDB00 R00

Τα γυαλιά ηλίου FLAT I καθηλώνουν με την ασύλληπτα θηλυκή, ρετρό εμπνεύσεως, ήπια φόρμα τους «μάτι της γάτας». Η χρήση ασετάτ υψηλής πυκνότητας προσδίδει στο μοντέλο μια αίσθηση απόλυτης ελαφρότητας, ενώ τους βραχίονες κοσμεί μια μεταλλική εκδοχή της λεπτομέρειας «Πρίσμα», με ασετάτ ένθετο στο αρχικό τμήμα των βραχιόνων, δημιουργώντας χρωματική αντίθεση με το μπροστινό τμήμα. Το μοντέλο διατίθεται σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς: μαύρο με γκρι φακούς και ένθετα ταρταρούγας/ μπλε ταρταρούγα με γκρι φακούς και μαύρα ένθετα/ καφέ ταρταρούγα με μπλε φακούς και ένθετα.

MM 1337-10110003PY00 R00

Τα γυαλιά οράσεως MM 1334 ακολουθούν τη φόρμα των γυαλιών ηλίου, αποτελώντας μια απλούστερη, πιο αφαιρετική εκδοχή τους, χωρίς ένθετα. Διατίθενται σε μαύρο, κλασσική ταρταρούγα και κόκκινη ταρταρούγα.

MM 1334-101105008600 R00 ADV

H συλλογή γυαλιών MaxMara. παράγεται και διανέμεται από το SafiloGroup. Για να περάσει η πολύτιμη κληρονομιά της εταιρείας στις μελλοντικές γενιές, παράλληλα με τον εκσυγχρονισμό του για μελλοντική βιωσιμότητα, η Safilo ίδρυσε τη «Σχολή Οπτικών Προϊόντων», επιβεβαιώνοντας την σημαντική της ευθύνη στον κλάδο. Ο σχεδιασμός προϊόντων, η ανάπτυξη και οι δυνατότητες παραγωγής βρίσκονται στο επίκεντρο της «Σχολής Οπτικών Προϊόντων της Safilo», συνδυασμένα με πάθος, κατασκευαστική αρτιότητα και καινοτομία. H φοίτηση στην «Σχολή Οπτικών Προϊόντων Safilo» είναι τριετής συνδυάζοντας θεωρητικά μαθήματα και πρακτική, και δέχεται μέχρι και δέκα μαθητές κάθε χρόνο. Το όραμα της είναι η δημιουργία μίας νέας γενιάς διευθυντών οπτικών προϊοντων που θα διαθέτουν το πάθος και την αριστοτεχνία της εκατονταετούς παράδοσης ανώτερων οπτικών.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4