Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Συλλόγων Οπτικών και Οπτομετρών Ελλάδος, ανακοινώνει τη διοργάνωση της 1ης Έκθεσης Οπτικής & Οπτομετρίας που θα πραγματοποιηθεί στις 16 & 17 Νοεμβρίου 2019, στο Ξενοδοχείο Porto Palace Hotel στη Θεσσαλονίκη.

AFISA SYNEDRIOU OSOOEΣύμφωνα με την Ομοσπονδία Συλλόγων Οπτικών και Οπτομετρών Ελλάδος, (Ο.Σ.Ο.Ο.Ε.)  "Επιδίωξη μας είναι να συγκεντρώσουμε εταιρείες που δραστηριοποιούνται εντός και εκτός συνόρων ώστε να θέσουμε τις βάσεις για τη δημιουργία μίας διοργάνωσης που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς του επαγγέλματος μας σε επιστημονικό και εμπορικό επίπεδο, με έμφαση στην εξωστρέφεια, στην καινοτομία και στην ανάδειξη ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών."
Παράλληλα με την έκθεση θα πραγματοποιηθούν:
το 1ο Συνέδριο των αντιπροσώπων της Ομοσπονδίας 
Σεμινάρια με εισηγητές ειδικούς καταξιωμένους Έλληνες επιστήμονες που θα εμπλουτίσουν και θα ενδυναμώσουν τις γνώσεις των συμμετεχόντων μέσα από αναλυτικές και σύγχρονες παρουσιάσεις θεμάτων που άπτονται της ειδικότητας τους.

Περισσότερες πληροφορίες: www.premium-events.gr και στα τηλέφωνα: 2310 226250, 2310 219407, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4