×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 489

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η ενασχόλησή μας πλέον της 15ετίας με την ενημέρωση και τον κλάδο της Οπτικής και της Όρασης και η άριστη γνώση της ψηφιακής και διαδικτυακής τεχνολογίας, μας οδήγησε στην απόφαση να ασχοληθούμε και διαδικτυακά πλέον με το αντικείμενο που το κατέχουμε καλά. Δηλαδή την internetική ενημέρωση όλων των εμπλεκομένων μερών για τα θέματα της Όρασης. 

Με πρωταρχικό στόχο την εξωστρέφεια του κλάδου της Όρασης και το άνοιγμά του στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό, το Orasis Health & Style είναι το πρώτο και μοναδικά πρωτοποριακό Portal που ασχολείται με την ενημέρωση για την υγεία και την ψυχική ευεξία,τη μόδα αλλά και τις εξελίξεις της επιστήμης τόσο των επαγγελματιών του κλάδου που ασχολούνται με την όραση, όσο και του καταναλωτικού κοινού.


Το Orasis Health & Style προσφέρει διεθνή, έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, με μοναδικές προτάσεις και προσφορές τόσο για τους επαγγελματίες του κλάδου της Οπτικής & της Όρασης, όσο και για το ευρύτερο καταναλωτικό κοινό.

Οι σελίδες μας στο site www.orasisonline.gr αλλά και στο FaceBook www.facebook.com/orasisonline.gr, προσφέρονται για την ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ενημέρωση όλων και: Απευθύνονται σε όλα τα Οπτικά καταστήματα, τους Οφθαλμίατρους, Οπτικούς-Οπτομέτρες, αλλά και τις κινητήριες δυνάμεις αυτών, δηλαδή Εισαγωγείς, Κατασκευαστές κλπ.

Τέλος και πάνω απ’ όλα, με ιδιαίτερο σεβασμό και προσοχή, απευθύνονται σε όλους τους καταναλωτές, που πλέον θα ενημερώνονται και θα καλύπτουν τις όποιες ανάγκες τους σχετικά με την όραση, μέσα από τις νόμιμες επιχειρήσεις του κλάδου που λειτουργούν σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.

Με ζωντανές και φρέσκες ειδήσεις, με έγκυρη πληροφόρηση για όλα τα θέματα, με αμφίδρομη αλλά και πολύπλευρη επικοινωνία θα συναντιόμαστε 24 ώρες το 24ώρο όλο το χρόνο στο www.orasisonline.gr αλλά και στο www.facebook.com/orasisonline.gr.

Καλή επικοινωνία!
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4