opti SHOWCASE 2020: Στρατηγική Εταιρικής Τοποθέτησης

Μόναχο, 25.11.2019
Τι με κάνει ιδιαίτερο; Ποιες δυνάμεις μπορώ να εντυπωσιάσω με τους πελάτες μου; Πώς μπορώ να ευθυγραμμίσω την εμφάνιση και την αίσθηση της επιχείρησής μου με τη θέση μου; Το opti SHOWCASE, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της opti στο Μόναχο από τις 10-12 Ιανουαρίου 2020 στην αίθουσα C4, θα εξετάσει προσεκτικά αυτά τα ερωτήματα αλλά και πολλά άλλα.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η opti SHOWCASE, η ειδική περιοχή στην αίθουσα C4, παρουσιάζεται ως πλατφόρμα με μεγάλη πρακτική σημασία. Εδώ, οι εμπορικοί επισκέπτες θα λάβουν ιδέες και συγκεκριμένες συμβουλές για να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Το opti SHOWCASE στην επερχόμενη opti 2020 περιστρέφεται γύρω από ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό και απίστευτα σημαντικό θέμα: την τοποθέτηση της εταιρείας. Δύο μικρές λέξεις με μεγάλη επιρροή. Οι πελάτες ή οι πιθανοί πελάτες θα αναγνωρίσουν την επάρκεια μιας επιχείρησης μόνον εάν κατανοούν, ορίζουν σαφώς και μπορούν να γνωστοποιήσουν με σαφήνεια τη θέση τους στην αγορά.

Βήμα 1: Δοκιμάστε τη δική σας κατάσταση
 assets user upload opti SHOWCASE 2019 Presse tp 0629Σε ένα κουίζ που ενσωματώνει τη χρήση γυαλιών VR, ο επισκέπτης, υποστηριζόμενος από έναν ψηφιακό εμπειρογνώμονα, αναλύει την τρέχουσα θέση τους αναγνωρίζοντας ή επισημαίνοντας ρητά τα δικά του πλεονεκτήματα. Σε αυτό τον εικονικό χώρο, λαμβάνουν την κατάλληλη βοήθεια από τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Aalen. Κάνουν έναν εικονικό περίπατο μέσα από τα πραγματικά καταστήματα τριών οπτομετρών, όπου μπορούν να αντλήσουν έμπνευση για τη δική τους θέση κατά τη διάρκεια μιας διαδραστικής 3D εμπειρίας. Οι οπτικοί-οπτομέτρες, οι οποίοι εισάγονται και συναντιούνται σε μικρού μήκους ταινίες, παρέχουν έμπνευση μέσω βίντεο σε διάφορους τομείς. Το opti SHOWCASE θα έχει και θα επικεντρωθεί σε τρεις θεμελιωδώς διαφορετικές θέσεις. Κατά τη διάρκεια της εμπειρίας VR - που οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν με τα πιο σύγχρονα γυαλιά Oculus Quest VR - οι χρήστες θα συναντήσουν τους Herbert Huber, Huber Optik (Grafing), Michael Högl, Optik Högl (Μόναχο) και Dieter Funk, FUNK Optik (Μόναχο / Kinsau), οι οποίοι ενσωματώνουν τα ακόλουθα πρόσωπα:

Βήμα 2: Αναγνώριση της τοποθέτησής σας
Ο παραδοσιακός καλλιτέχνης τρέχει το κατάστημά του για πολλά χρόνια - η προτεραιότητά τους έγκειται στην παροχή προσωπικών συμβουλών και στην καθιέρωση μακροχρόνιων σχέσεων με τους τακτικούς πελάτες τους. Βασίζονται στη διαφήμιση από στόμα σε στόμα για να δημιουργήσουν προσωπικές σχέσεις στο παραδοσιακό κατάστημα λιανικής πώλησης.

Ο Οφθαλμίατρος επικεντρώνεται στην υγεία των ματιών και είναι ειδικός και ξεχωρίζει όταν πρόκειται για τα καινοτόμα, λειτουργικά προϊόντα που διατίθενται στην αγορά. Η γκάμα των προϊόντων τους είναι προσανατολισμένη στην επίλυση οφθαλμολογικών προβλημάτων.

Η περιοχή εμπειρογνωμοσύνης της Fashionista είναι η μόδα και ο σχεδιασμός. Κερδίζουν πάνω από την αστική τους πελατειακή βάση με ανεξάρτητες ετικέτες και αφήγηση ιστοριών. Στρέφονται σε μια ποικιλία καναλιών για να προωθήσουν τα προϊόντα τους, συχνά στηριζόμενοι στα κοινωνικά μέσα.

Βήμα 3: Κατεβάστε το προφίλ σας
Ανεξάρτητα από το ποιο από αυτά τα τρία πρόσωπα αναγνωρίζει ο χρήστης, μπορούν στη συνέχεια να μάθουν από παραδείγματα βέλτιστων πρακτικών και να μιλήσουν σε ειδικούς που είναι ευτυχείς να απαντήσουν σε λεπτομερείς ερωτήσεις. Σε προσωπικές συνομιλίες με ειδικούς, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι πριν και μετά τις διαλέξεις, κάθε ένα από αυτά τα τρία τυπικά πρόσωπα θα λάβει συγκεκριμένες συμβουλές για τα βασικά θέματα του μάρκετινγκ, του μαγαζιού και της διαβούλευσης - πάντα προσαρμοσμένα στον συγκεκριμένο τύπο.

Οι εκδηλώσεις σχετικά με το θέμα της τοποθέτησης της εταιρείας θα συνοδεύονται από 20λεπτες διαλέξεις από εμπειρογνώμονες της Ακαδημίας Rodenstock. Αυτά θα γίνονται το πρωί και το απόγευμα κάθε ημέρας εκθέσεων, στις 11:00 π.μ. και στις 3:00 μ.μ., και θα επικεντρωθούν στους τομείς της διάθεσης στο κατάστημα, του μάρκετινγκ και της διαβούλευσης. Οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθούν απευθείας στην περιοχή SHOWCASE στην αίθουσα C4:

Το Πρόγραμμα:
Παρασκευή: Εξοπλισμός στο κατάστημα εισηγητής - Stephan Sahanek
Σάββατο: Μάρκετινγκ, εισηγητής  - Lutz Jurkat
Κυριακή: Διαβούλευση, εισηγητής  - Kishor Sridhar

Με τη διορατικότητα που οι εμπορικοί επισκέπτες λαμβάνουν στην opti, μπορούν να επιστρέψουν στις εταιρείες τους και να εφαρμόσουν και να βελτιώσουν την εταιρική τους θέση βήμα προς βήμα.

 Περισσότερες πληροφορίες: Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, επίσημο αντιπρόσωπο του Εκθεσιακού Οργανισμού του Μονάχου στην Ελλάδα και Κύπρο, στο τηλ.: 210 64 19 037 ή να επισκεφθεί την ειδική ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου για τις εκθέσεις: www.german-fairs.gr. Πληροφορίες και online κάρτες εισόδου με μειωμένη τιμή υπάρχουν διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της έκθεσης:  www.opti.de.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4