Το Λανσάρισμα της Πρώτης Συλλογής Γυαλιών Levis είναι Γεγονός!

Το αγαπημένο brand για σειρά δεκαετιών τώρα κοντά σας και στα γυαλιά ηλίου και οράσεως! 

Θυμίζουμε ότι η Safilo, ο παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών, και η Levi Strauss & Co, μια από τις μεγαλύτερες μάρκες ενδυμάτων διεθνώς και παγκόσμιος ηγέτης στον χώρο των τζιν συνεργάστηκαν σε μία  παγκόσμια πολυετή τους σύμβαση αδειοδότησης για τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή των επώνυμων γυαλιών Levi’s®.
Η σύμβαση τίθεται σε ισχύ τον Ιανουάριο του 2020, με τις συλλογές να δειγματίζονται από τον Ιανουάριο για την σεζόν άνοιξη του 2020, ενώ η διάρκειά της σύμβασης θα είναι μέχρι τον Νοέμβριο του 2024 και θα είναι ανανεώσιμη για μία ακόμη πενταετή περίοδο μέχρι το 2029.

 «Αυτή η νέα συνεργασία είναι εξέχουσας σημασίας για το χαρτοφυλάκιο των μαρκών μας, μιας και η Levi’s® είναι η νούμερο ένα εταιρία Denim παγκοσμίως με γνήσια απήχηση στους εκπροσώπους της γενιάς Z και των Millenials σε όλο τον κόσμο» αναφέρει ο Angelo Trocchia, CEO του Safilo Group. «Με την Levi's® έχουμε μια σημαντική ευκαιρία να αναπτυχθούμε στο τμήμα της σύγχρονης αγοράς, το οποίο είναι και το μεγαλύτερο σε επίπεδο μεγέθους και δυναμικού ανάπτυξης και συνάμα ιδιαιτέρως ελκυστικό για περαιτέρω ανάπτυξη σε βασικές αναδυόμενες αγορές όπως είναι η Κίνα.»
20 H1 EYEWEAR GLB S SUN LV1001 0260
 «Τα γυαλιά αποτελούν μια σημαντική κατηγορία προϊόντων για την Levis®» δήλωσε η Karyn Hillman, Διευθύντρια προϊόντων της Levi Strauss & Co. «Η συνεργασία μας με τη Safilo θα μας δώσει τη δυνατότητα να ενισχύσουμε περαιτέρω τη θέση μας ως πραγματική μάρκα lifestyle που προσφέρει υπέροχα γυαλιά σε καταναλωτές σε όλο τον κόσμο.»

images 3

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4