Λονδίνο - Εκρηκτικό το ξεκίνημα της 100% Optical!

Το μεγαλύτερο Show οπτικής του Ηνωμένου Βασιλείου, η 100% Optical, άνοιξε για ένα υπερπλήρες τριήμερο event στο ExCeL London...

 


Τώρα, στην έβδομη χρονιά της και αναμένοντας περισσότερους από 9.000 επισκέπτες, θα υπάρχουν τόσα πολλά για να δείτε και να κάνετε κατά τη διάρκειά της, από συναρπαστικές νέες κυκλοφορίες προϊόντων, αποκλειστικές προσφορές για τους επισκέπτες, διαγωνισμούς, 20-20 catwalk shows, πληθώρα συζητήσεων και μερικά  νέα ενδιαφέροντα οπτικά χαρακτηριστικά και περιεχόμενα.

 Ο Nathan Garnett, ο διοργανωτής του event, σχολιάζει: "Η 100% Optical θα είναι μεγαλύτερη και καλύτερη από ποτέ, με χιλιάδες επισκέπτες από το Ηνωμένο Βασίλειο και το εξωτερικό.
Θέλουμε όλοι οι παρευρισκόμενοι να αποχωρήσουν από την παράσταση πιο θετικά και ενημερωμένοι από ό, τι κατά την άφιξή τους, είτε αυτό συμβεί αξιοποιώντας στο έπακρο το παγκόσμιο εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την AOP, είτε δοκιμάζοντας κάποιο νέο εξοπλισμό είτε ανακαλύπτοντας ένα συναρπαστικό ζευγάρι γυαλιών.

"Με το 2020 να θεωρείται έτος ορόσημο για τον κλάδο, είναι η κατάλληλη στιγμή για εμάς να εισάγουμε έναν βελτιωμένο κόμβο μελλοντικής πρακτικής(Future Practice Hub) με προσαρμοσμένο περιεχόμενο CET και με επίκεντρο σύγχρονα θέματα όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η κλινική διαχείριση και το μέλλον της απεικόνισης".

 Επίσης νέο για το 2020 είναι η κυκλοφορία των Βραβείων Eye Love Eyewear, σχεδιασμένα να προάγουν και να προωθούν τα γυαλιά μεταξύ ανεξάρτητων και μεγάλων σχεδιαστών, κατασκευαστών και καταστημάτων λιανικής.

 Με τις θέσεις στον χώρο των εκθετών να έχουν εξαντληθεί πλήρως, οι επισκέπτες θα επωφεληθούν από την πληθώρα των προμηθευτών περισσότερο από ποτέ και χιλιάδες προϊόντα θα συνθέτουν μια πολυχρωμία. Προβλέψεις για μελλοντικές ιστορίες επιτυχίας σε ανεξάρτητα brands οπτικών μπορούν να βρεθούν στην περιοχή «ones to watch», με το «Forgotten Eyewear Museum» να παρουσιάζει περήφανα μια ματιά στο παρελθόν με παραδείγματα των ωραιότερων γυαλιών που έγιναν τα τελευταία 75 χρόνια.

Όσοι αναζητούν ένα σημείο διαφοράς ή κάτι που θα τους ενθουσιάσει για την πρακτική τους δεν πρέπει να χάσουν τους προμηθευτές του “Studio” στο show.

100OpticalSeminar

 Υπάρχει ακόμη χρόνος να εγγραφείτε για το 100% Optical δωρεάν μέσω του: www.100percentoptical.com
για να παραλείψετε τις ουρές, εναλλακτικά μπορείτε να εγγραφείτε στο χώρο της έκθεσης.

Ακολουθήστε το 100% Optical στα κοινωνικά μέσα: @ 100optical # 100optical

25 - 27 January 2020 - ExCel London - 7th Edition - SHOW PREVIEW


Πηγή: 100% Optical

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4