Η Νέα Οπτική ΑΕ είναι πλέον ο επίσημος διανομέας της Xavier Garcia σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Η νέα Δυναμική Συνεργασία της NEA OPTIKI S.A. με την XAVIER GARCIA 

Αθήνα, Ελλάδα – 29 Ιουνίου 2020

Η Νέα Οπτική ΑΕ είναι ο επίσημος διανομέας της Xavier Garcia σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Η ΝEA OPTIKH ΑΕ ανακοίνωσε τη νέα συνεργασία της με την Xavier Garcia αποτελώντας τον αποκλειστικό διανομέα για ολόκληρη την συλλογή της εταιρείας στην Ελλάδα και την Κύπρο. Η Xavier Garcia είναι μία ισπανική εταιρεία η οποία εμπνέεται από το στυλ, τις αποχρώσεις και τον πολιτισμό της Βαρκελώνης. 

Γνήσια και φωτεινά αστικά γυαλιά με χρωματικούς συνδυασμούς και σχήματα εμπνευσμένα από την πόλη και τη συνεχή κίνηση. Γυαλιά με έντονη άποψη με σκοπό να ευχαριστήσουν όλους όσους τα φορούν, αντικατοπτρίζοντάς τον αστικό χαρακτήρα μιας δημιουργικής, αυθεντικής Βαρκελώνης.

Κάθε δημιουργία της Xavier Garcia αποτελεί ένα μικρό έργο τέχνης όπου η έρευνα έχει διαμορφωθεί σε σχήματα, αναλογίες και χρώματα. Όλες οι δημιουργίες είναι εξαιρετικά άνετες, προσαρμόζονται στον αστικό τρόπο ζωής και κλέβουν τις εντυπώσεις. 

Η παρούσα συνεργασία διευρύνει το portfolio της Νέας Οπτικής ΑΕ. Η είσοδος της Xavier Garcia στις ελληνικές και κυπριακές αγορές θα εμπλουτίσει την αγορά προσφέροντας μία ποικιλία επιλογών στον καταναλωτή.

Nea optiki logo

Xavier Garcia 1024 LR

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4