Ευχαριστήρια Επιστολή της Χ. Παπαβασιλείου ΑΒΕΕ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Αγαπητοί συνεργάτες, συνάδελφοι, φίλοι και πελάτες

Όλοι εμείς που συνιστούμε την ελληνική οικογενειακή επιχείρηση Χ. Παπαβασιλείου ΑΒΕΕ, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας ανά την Ελλάδα, που μας έδωσαν τη δυνατότητα να επανέλθουμε από το Μάιο κιόλας στα πλήρη καθήκοντά μας, που δεν είναι άλλα από την αδιάλειπτη και απρόσκοπτη προμήθεια της ελληνικής οπτικής οικογένειας με επώνυμα ποιοτικά προϊόντα. Επικυρώνοντας την εμπιστοσύνη που έχουμε χτίσει μεταξύ μας μέσα στις δεκαετίες, αποδεχτήκατε και εκτελέσατε με ελάχιστες μηδαμινές εξαιρέσεις τις συμφωνίες και παραγγελίες της αρχής του χρόνου, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ενεργοποιήσουμε εις ολόκληρον όλο το ανθρώπινο δυναμικό μας στη βάση της πλήρους επαναφοράς στους όρους εργασίας προ καραντίνας. 

Σίγουρα δεν είναι μία χρονιά κερδοφορίας για εμάς, αλλά και εσάς βεβαίως, είναι όμως μία χρονιά απόδειξης της αλληλεγγύης και της εμπιστοσύνης που βρίσκονται στον πυρήνα της λειτουργίας μας ως οικογενειακής επιχείρησης, αλλά και της σχέσης που χτίσαμε μαζί σας μέσα στις δεκαετίες προς όφελος του καταναλωτή. 

Με κατανόηση, σύναιση, συναίνεση, βοήθεια προς την αγορά, μεταλαμπάδευση του αξιόχρεου της εταιρείας μας στους συνεργάτες μας, θα πορευτούμε στο επόμενο διάστημα, αιτούμενοι της προτιμήσεώς σας και στην περίοδο του οράσεως, προσδοκώντας να μας δώσετε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε δυναμικά το έργο και την προσφορά μας στον οπτικό κλάδο, με επώνυμα και ασφαλή προϊόντα όρασης και ηλίου. 

Πάντοτε δίπλα σας
Εκ μέρους όλης της μεγάλης οικογένειας της εταιρείας Παπαβασιλείου,
Χαράλαμπος Παπαβασιλείου 

Αθήνα 09/07/2020 

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Marketing Department Τηλ. 210-9522742
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4