G-Spectacles Eyewear με Sicilian καταγωγή

Η ιστορία του G-Spectacles ξεκινά πριν από τη γέννηση της μάρκας, στη δεκαετία του '50, σε ένα οικογενειακό κατάστημα οπτικών ειδών που βρίσκεται στη Σικελία. Εδώ ο Gabriele και ο παππούς της Ylenia ξεκίνησαν αυτήν την οικογενειακή περιπέτεια στον τομέα των γυαλιών, ως

πραγματικός πρωτοπόρος της βιομηχανίας, πάντα μπροστά από την εποχή του και ταυτόχρονα σπουδαίος συλλέκτης.

Ο γαμπρός του δεν μπορούσε να βοηθήσει και να πάρει το πάθος του και να το παραδώσει στα παιδιά του, που όμως έμαθαν πώς να αναπτύσσουν την επιχείρηση, να καινοτομούν το κατάστημα μέρα με τη μέρα, να το φέρνουν σήμερα εστιάζοντας στην έρευνα για νέες μάρκες και προϊόντα αιχμής . Και οι δύο έγιναν οπτικοί, ο Gabriele επικεντρώθηκε και εστίασε την προσοχή του στην παραγωγή και τις τεχνικές πτυχές της και η Ylenia στράφηκε στη μόδα και έγινε στιλίστας μόδας.

Από το συνδυασμό των δύο εξειδικευμένων τάσεων το G-Spectacles γεννήθηκε το 2012, αφού προηγουμένως έκλεισε τη λαμπρή διαδρομή του με το όνομα G-Sevenstars.

Τα γυαλιά είναι πάντα εμπνευσμένα από ένα vintage στυλ με ένα σύγχρονο πνεύμα που τα κάνει παράδοξα φουτουριστικά. Κάθε πλαίσιο μπορεί να συναρμολογηθεί με οφθαλμικούς φακούς ή με ηλιακούς φακούς, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει τον συνδυασμό χρωμάτων και να προσαρμόσει το πλαίσιο του, που είναι πάντα μοναδικό.

Τα γυαλιά G-Spectacles φτιάχνονται για να διαρκέσουν, φτιάχνονται με αγάπη και για να τα αγαπήσουν οι ιδιοκτήτες τους. Αυτό είναι το όραμα της μάρκας, η φιλοσοφία των ανεξάρτητων παραγωγών γυαλιών. Να αφεθείτε στην ελευθερία, να βάζετε χρόνο και ψυχή στις δημιουργίες σας για να πραγματοποιήσετε κάτι διαφορετικό.

Περισσότερα: G-Spectacles

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4