Polaroid Eyewear: Με Βλέμμα Πέρα από τα Τετριμμένα.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ΑΝΟΙΞΗ/ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2020 

Η POLAROID παρουσιάζει τη συλλογή γυαλιών Άνοιξη/Καλοκαίρι 2020: νέα μοδάτα και γεμάτα χρώμα γυαλιά ηλίου και οράσεως ξεχωρίζουν μέσα από μια πληθώρα διαφορετικών σχεδίων για κάθε μέρα, ζωντανές αποχρώσεις και κεφάτη ποπ διάθεση...

logo polaroid 484x252

Η κλασσική έμπνευση για τα ανδρικά και γυναικεία γυαλιά ηλίου από μέταλλο και πλαστικό φιλτράρεται μέσα από σύγχρονες πινελιές, ελαφριά υλικά και ζωντανά χρώματα στους φακούς.

Τα αθλητικού ύφους γυαλιά, από νάιλον ή καουτσούκ, προσφέρουν απόλυτη άνεση, αλλά και απροσδόκητες πινελιές και λειτουργικά χαρακτηριστικά. 

Τα γυαλιά POLAROID, που είναι έμπνευσης και σχεδιασμού του Safilo Design Studio στο Μιλάνο, δίνουν την δυνατότητα στους χρήστες να κοιτάξουν Πέρα από τα Τετριμμένα - Πέρα από την Αντανάκλαση, Πέρα από τα Στερεότυπα, Πέρα από τις Διαφορές – να βρίσκουν πάντα νέες και αναπάντεχες οπτικές γωνίες.

Χάρη στους θρυλικούς πολωτικούς φακούς τους, τα γυαλιά ηλίου POLAROID επιτρέπουν στον χρήστη να δει πέρα από τα τετριμμένα με άψογη και προστατευμένη όραση, διατηρώντας πάντα τον φρέσκο και παιχνιδιάρικο χαρακτήρα τους. Τα καινούργια μοντέλα γυαλιών είναι μοναδικά, αυθεντικά και διαχρονικά, μα κυρίως, πάνω και πέρα από τους κώδικες της μόδας. 

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ & ΕΛΑΦΡΙΑ: PLD 6115/S & PLD 6113/S

Η Polaroid σας καλεί να δείτε τον κόσμο μέσα από ζωηρά χρώματα: αυτά τα καινούργια γυαλιά ηλίου αποτελούν το ιδανικό αξεσουάρ που θα φωτίσει το βλέμμα σας. Οι φακοί έχουν ζωηρές και μοδάτες αποχρώσεις, αλλά και μια απίθανη εκδοχή στα χρώματα του ουράνιου τόξου, προσθέτοντας μια κεφάτη νότα σε αυτά τα ανδρικά ορθογώνια γυαλιά ηλίου και τα γυναικεία υπερμεγέθη στρογγυλεμένα γυαλιά από ανοξείδωτο ατσάλι. Τα μοντέλα διαθέτουν προσαρμοζόμενα επιρρίνια για άνετη εφαρμογή, ενώ η τολμηρή λεπτομέρεια έγχυσης προσφέρει ακόμη πιο σύγχρονη εμφάνιση.

Οι λεπτοί και γραμμικοί μεταλλικοί βραχίονες διαθέτουν ένθετα ακροβραχιόνια που φέρουν τρισδιάστατο ανάγλυφο τύπωμα του ουράνιου τόξου, του θρυλικού στοιχείου-υπογραφής της Polaroid που αποτελεί διαχρονική πηγή έμπνευσης.

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου PLD 6115/s διατίθενται σε μαύρο ματ με πράσινες παστέλ πλευρικές λεπτομέρειες και πράσινους φακούς, μαύρο ματ με κίτρινες παστέλ πλευρικές λεπτομέρειες και χάλκινους φακούς, μαύρο ματ με παστέλ μπλε πλευρικές λεπτομέρειες και μπλε φακούς, μαύρο ματ με μαύρες πλευρικές λεπτομέρειες και καθρεπτέ φακούς σε μπλε απόχρωση ουράνιο τόξο. 

Τα γυναικεία γυαλιά ηλίου PLD 6113/s διατίθενται σε μαύρο ματ με ροζ παστέλ πλευρικές λεπτομέρειες και ροζ φακούς, μαύρο ματ με μαύρες πλευρικές λεπτομέρειες και καθρεπτέ φακούς σε κόκκινη απόχρωση ουράνιο τόξο, μαύρο ματ με παστέλ λιλά πλευρικές λεπτομέρειες και λιλά φακούς, μαύρο ματ με γαλάζιες παστέλ πλευρικές λεπτομέρειες και μπλε φακούς.

01 UNISEX 850X270WEB

ΤΑ ΠΙΟ ΜΟΔΑΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΕ ΤΑΡΤΑΡΟΥΓΑ: PLD 6108/S & PLD 6111/S

Μια γκάμα από διακριτικές αποχρώσεις ταρταρούγας συνδυασμένη με φακούς σε ζωηρά χρώματα, φωτίζει τον σχεδιασμό αυτό των γυαλιών από πολυανθρακικό υλικό, με γεωμετρική φόρμα «μάτι της γάτας» για τις γυναίκες και στρογγυλεμένη φόρμα για τους άνδρες. Αυτά τα γυαλιά ηλίου, που διατίθενται με ένα ειδικό κορδόνι σε μπλε ή ροζ, διαθέτουν βραχίονες που τονίζονται διακριτικά στην άρθρωση από ένα λεπτό μεταλλικό στοιχείο με την χαρακτηριστική λεπτομέρεια «ουράνιο τόξο» σε καουτσούκ, καθώς και το λογότυπο POLAROID στο ίδιο χρώμα με τα ακροβραχιόνια.

Τα ανδρικά γυαλιά ηλίου PLD 6111/S διατίθενται σε ταρταρούγα με βραχίονες σε ταρταρούγα/κίτρινο και κίτρινους φακούς, ταρταρούγα με βραχίονες σε ταρταρούγα/μπλε και μπλε φακούς, μαύρο με μαύρους/γκρι βραχίονες και γκρι φακούς, μαύρο με μαύρους/πράσινους βραχίονες και πράσινους φακούς.

02 HLIOU 850X270WEB

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΣΚΑ: PLD 7031/S & PLD 7030/S

Ο σπορ σχεδιασμός αυτών των unisex γυαλιών από νάιλον είναι το τέλειο συμπλήρωμα για έναν αθλητικό τρόπο ζωής, ιδίως για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ.

Χάρη στα ελαφριά τους υλικά, τα γυαλιά επιπλέουν σε οποιεσδήποτε συνθήκες αποτελώντας έτσι τον ιδανικό συνοδοιπόρο σας για τις αθλητικές σας δραστηριότητες στο νερό.

Αυτά τα γυαλιά ηλίου χαρακτηρίζονται από άνετη εφαρμογή, το λογότυπο Polaroid στους βραχίονες, αλλά και το ένθετο από καουτσούκ στα ακροβραχιόνια. Διατίθενται με ειδικό μαύρο κορδόνι, για μια απόλυτα σπορτίφ αίσθηση. 

Τα γυαλιά ηλίου PLD 7031/S διατίθενται σε λευκό ματ με ασημί καθρεπτέ φακούς, μαύρο ματ με γκρι φακούς, μπλε ματ με μπλε καθρεπτέ φακούς, λευκό ματ με μπλε φακούς.

03 PLD 730 850X270WEB

Τα γυαλιά ηλίου PLD 7030/S διατίθενται σε μπλε ματ με μπλε καθρεπτέ φακούς, λευκό ματ με ασημί καθρεπτέ φακούς, γαλάζιο ματ με γκρι φακούς και μαύρο ματ με γκρι φακούς.

ΚΑΘΑΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΟ:PLD D 380

Μια γκάμα από διαφανή και παιχνιδιάρικα παστέλ ζωντανεύουν τον σχεδιασμό αυτών των γυαλιών οράσεως έγχυσης, με βραχίονες που τονίζονται διακριτικά από μα μεταλλική λεπτομέρεια-λογότυπο στην άρθρωση, ενώ τα ακροβραχιόνια καταλήγουν σε μονοκόμματο χρώμα.

Τα γυαλιά οράσεως PLD D 380 διατίθενται σε διάφανο γκρι, σκούρα ταρταρούγα, πράσινο, διαφανές και μαύρο.

04 PLD 380 850X270WEB

ΧΡΩΜΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ: PLD D 382 & PLD D 385

Αυτά τα γυαλιά οράσεως, σε ανοξείδωτο ατσάλι, διαθέτουν λεπτές γραμμές και ελαφριά, άνετη εφαρμογή, χάρη στα προσαρμοζόμενα επιρρίνια. Το γυναικείο μοντέλο σε ήπια φόρμα «μάτι της γάτας» και το ανδρικό μοντέλο σε στρογγυλεμένη ορθογώνια φόρμα και διπλή γέφυρα, τονίζονται διακριτικά από χρωματικές πινελιές από σμάλτο. 

Τα γυναικεία γυαλιά οράσεως PLD D 382 διατίθενται σε χρυσό/κρεμ, ανοικτό χρυσό/λιλά, χρυσό και ασημί.

Τα ανδρικά γυαλιά οράσεως PLD D 385 διατίθενται σε σκούρο μαυρισμένο ασημί, χρυσό, ανοικτό χρυσό/λιλά και ανοικτό ματ χρυσό/γκρι.

05 POLAR ORASEOS 850X211WEB

Λίγα λόγια για την POLAROID 
Η Polaroid Eyewear είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην οπτική φροντίδα και μια καινοτόμα διεθνής φίρμα οπτικών που οφείλει το όνομά της στην ανακάλυψη που άλλαξε τον κόσμο της τεχνολογίας και των οπτικών: τους πολωτικούς φακούς. Η Polaroid, από τότε που ιδρύθηκε από τον Edwin Land το 1937, έχει ενισχύσει την φήμη της ως κορυφαία μάρκα στους πολωτικούς φακούς. Σήμερα, η Polaroid παράγει και διανέμει παγκοσμίως τα πολωτικά της γυαλιά ηλίου, τους φακούς Clip-on, SuncoversTM και σκελετούς γυαλιών οράσεως, μέσω των ιδιόκτητων θυγατρικών της και του δικτύου αποκλειστικών διανομέων της. Η μάρκα προσχώρησε στο Safilo Group τον Απρίλιο του 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.polaroideyewear.com.

.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4