Η SixSixOne δυναμικά στην αγορά γυαλιών προστασίας με το Radia Goggle

Η SixSixOne ιδρύθηκε το 1999, η μάρκα προστασίας MTB SixSixOne σήμερα "βάζει φωτιές" στο σκηνικό των γυαλιών προστασίας με το σειρά Radia.
Προχωρημένα στην προσπάθειά τους να σχεδιάσουν τον απόλυτο προστατευτικό εξοπλισμό, το γυαλιά Radia θα ανταποκριθούν στην καθιερωμένη υπόσχεση της μάρκας 661 (SixSixOne ) να παράγει εξαιρετική προστασία ποιότητας που να παρέχεται σε προσιτή τιμή. Προστασία για όλους. 

Το Radia θα ενσταλάξει την αυτοπεποίθηση και τη σιγουριά στις υψηλές ταχύτητες για τον εντός και εκτός δρόμου αναβάτη, συνδυάζοντας ένα τέλειο ελαφρύ πλαίσιο με ασφαλή σχεδιασμό και ιμάντα πλάτους 40 mm.

Το γυαλιά Radia του SixSixOne είναι διαθέσιμa σε δύο μεγέθη Large & Small σε τέσσερις επιλογές χρωμάτων / γραφικών. Η πανοραμική θύρα ματιών δίνει ανεμπόδιστη όραση μέσω ενός υψηλής ποιότητας φακού αντιηλιακού καθρέφτη, επικαλυμμένο με βασικές επεξεργασίες προστασίας Anti-Fog και Anti-Scratch για τέλεια οπτική ευκρίνεια..

SixSixOne191505481 850x565 web

Η προσθήκη γυαλιών στη σειρά SixSixOne προσφέρει στους αναβάτες την ευκαιρία να χρωματίσουν και να τα ταιριάξουν με την επόμενη βόλτα τους με στυλ. Ταιριάξτε τα γυαλιά σας στο κράνος σας με τα γάντια σας (τα μαξιλάρια σας για την προστασία σας).

SixSixOneRadia 850x565 ola web

Περισσότερα: SixSixOne

By Daniel Feldman 
Πηγή: Optical Journal

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4