HOYALUX ID MySelf: Τέλεια Εστιασμένη Όραση σε όλες τις Αποστάσεις.

HOYALUX ID MySelf: Ο ΠΟΛΥΕΣΤΙΑΚΟΣ ΦΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ!
Τέλεια εστιασμένη όραση σε όλες τις αποστάσεις.
Αξεπέραστη διόφθαλμη απόδοση. 

Ο Hoyalux ID MySelf απογειώνει τη διόφθαλμη απόδοση σε ανώτερο επίπεδο χάρη στην Binocular Harmonization Technology και την καινοτόμο τεχνολογία 3D Binocular Vision.

Το 73% των χρηστών έχει διαφορετική συνταγή μεταξύ δεξιού και αριστερού οφθαλμού. Όμως, ο Hoyalux ID MySelf λαμβάνει υπόψη αυτή τη διαφορά και την εξισορροπεί, χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή τεχνολογία Binocular Harmonization Technology. Έτσι, ο διοπτροφόρος απολαμβάνει μια ξεχωριστή εμπειρία φυσικής όρασης. Με την προσθήκη της καινοτόμου τεχνολογίας 3D Binocular Visionο Hoyalux ID MySelf μπορεί να ελέγξει τις ανεπιθύμητες πρισματικές εκτροπές στην περιφέρεια του φακού. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, οι διοπτροφόροι που χρησιμοποιούν πολυεστιακούς φακούς να επωφελούνται από τη σημαντική μείωση των παραμορφώσεων και της αίσθησης αστάθειας σε όλη την επιφάνεια του φακού.

• Εξαιρετικά διαυγής όραση.

• Ενισχυμένη εστίαση, η οποία μειώνει δραστικά τις κινήσεις των ματιών και του κεφαλιού.

• Σταθερή όραση με λιγότερες παραμορφώσεις, χωρίς αίσθηση αστάθειας, καθώς και γρήγορη προσαρμογή σε διαφορετικές ζώνες εστίασης, ειδικά κατά τη χρήση ψηφιακών συσκευών.

Κατασκευασμένος για να καλύπτει τις πραγματικές ανάγκες της ζωής

Γνωρίζατε ότι 9 στους 10 χρήστες πολυεστιακών φακών πιστεύουν ότι η εύκολη προσαρμογή είναι το πιο σημαντικό πλεονέκτημα που πρέπει να έχουν οι φακοί τους;

Η τεχνολογία AdaptEase βελτιώνει το εύρος της μεσαίας και κοντινής όρασης και της μετάβασης μεταξύ τους χωρίς να επηρεάζει τη μακρινή όραση. Χάρη στα βελτιωμένα πεδία, ο Hoyalux ID MySelf προσφέρει εξαιρετικά διαυγή όραση εξασφαλίζοντας μια ευχάριστη εμπειρία στον διοπτροφόρο τόσο κατά τη χρήση των ψηφιακών συσκευών όσο και κατά τη διάρκεια των εξωτερικών του δραστηριοτήτων.

• Σημαντικά βελτιωμένο πεδίο όρασης στις μεσαίες και κοντινές ζώνες όρασης χωρίς περιορισμό της μακρινής.

• Βελτιωμένο πεδίο στη μεσαία ζώνη για άνετη χρήση ψηφιακών συσκευών .

• Εύκολη και γρήγορη προσαρμογή .

• Ξεκούραστη όραση στις κοντινές δραστηριότητες.

Ολοκληρώστε την γκάμα των πολυεστιακών σας με τον « Hoyalux ID MySelf »

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4