Η HOYA λανσάρει τον φακό MiYOSMART με τεχνολογία DIMS

Η HOYA Vision Care παρουσίασε το φακό MiYOSMART με κατοχυρωμένη τεχνολογία DIMS, μετά από μια πολύ επιτυχημένη διετή κλινική δοκιμή.

Αυτή η νέα, μη επεμβατική λύση διαχείρισης μυωπίας για παιδιά όλων των ηλικιών αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο του Χονγκ Κονγκ. Η τεχνολογία Defocus Incorporated Multiple Segments (DIMS) της HOYA είναι η επιστήμη πίσω από το νέο φακό. 

Η τεχνολογία αυτή έχει ήδη λάβει μια σειρά από βραβεία την αναγνώριση, όπως το διάσημο βραβείο Silmo d'Or, τον Οκτώβριο του 2020 και το Μεγάλο Βραβείο, το Grand Award και το χρυσό μετάλλιο στην 46η Διεθνή Έκθεση Εφευρέσεων της Γενεύης τον Απρίλιος του 2018.

Τα αποτελέσματα από τη διετή τυχαιοποιημένη κλινική δοκιμή που πραγματοποιήθηκε στο Χονγκ Κονγκ έδειξαν ότι τα παιδιά που φορούσαν φακούς DIMS είχαν μείωση 60% της εξέλιξης της μυωπίας τους σε σύγκριση με εκείνα που φορούσαν φακούς μονής όρασης - παρέχοντας ισχυρές ενδείξεις ότι οι φακοί αποπροσανατολισμού είναι μια αποτελεσματική επιλογή για τη διαχείριση της μυωπίας.
HOYA MIOSMART 2
Η τεχνολογία DIMS που προστατεύεται με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της HOYA λειτουργεί δημιουργώντας ένα φαινόμενο μυωπικής εστίασης που επιβραδύνει την εξέλιξη της μυωπίας και την αξονική επιμήκυνση στα μυωπικά παιδιά. Το MiYOSMART ενσωματώνει την τεχνολογία σε φακό που διαθέτει πολυεπίστρωση χαμηλής συντήρησης που είναι υδατοαπωθητικό, εύκολο στον καθαρισμό και ανθεκτικό. Το υλικό του φακού προσφέρει προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και παρέχει επίσης άλλο ένα στρώμα προστασίας των ματιών για τα παιδιά λόγω της αντοχής του στην κρούση.

Ο Andrew Sanders, Διευθυντής Επαγγελματικής Υπηρεσίας στη HOYA UK, σχολιάζει:

«Είμαστε πολύ περήφανοι που ανακοινώνουμε το MiYOSMART στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία ως επιλογή διαχείρισης της μυωπίας που περίμεναν οι επαγγελματίες της οπτομετρίας.

«Η εισαγωγή μιας τέτοιας αποτελεσματικής θεραπείας τονίζει μόνο την καινοτόμο στάση της HOYA στην οπτική βιομηχανία και πραγματικά δεν μπορούμε να περιμένουμε να δούμε τη διαφορά που θα κάνει.»

Η HOYA UK υποστηρίζει την προώθηση του προϊόντος παρέχοντας μια σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων και πλήρους εκπαίδευσης στο MiYOSMART, που είναι διαθέσιμα σε επαγγελματίες φροντίδας ματιών που σκοπεύουν να διανέμουν το φακό.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τους φακούς HOYA MiYOSMART, επισκεφθείτε τον ιστότοπό τους .

Σχετικά με την HOYA

Ιδρύθηκε το 1941 στο Τόκιο της Ιαπωνίας, η HOYA είναι μια κορυφαία παγκόσμια εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας και προμηθευτής καινοτόμων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και ιατρικής. Ενεργή στους τομείς της υγειονομικής περίθαλψης και της τεχνολογίας πληροφοριών, η HOYA παρέχει γυαλιά, ιατρικά ενδοσκόπια, πάνελ LCD, σκληρούς δίσκους, ενδοφθάλμιους φακούς και οπτικούς φακούς με κορυφαίες μάρκες, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων του φακού της χρονιάς 2020 - Hoyalux iD, EnRoute και SYNC III.
Σήμερα, με περισσότερα από 150 αντιπροσωπείες και θυγατρικές παγκοσμίως, η HOYA, μέσω καινοτόμων λύσεων φακών και επιστρώσεων και εκπαιδευτικών και στρατηγικών πλαισίων, συνεχίζει να υποστηρίζει ανεξάρτητους οπτικούς παγκοσμίως.


Author: Daniel Feldman
Source: Optical Journal

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4