Το δικό σας e-shop στο "The Eyewear MarketPlace" είναι γεγονός!

Σήμερα, θα αναφερθούμε σε ένα κυρίαρχο θέμα του ηλεκτρονικού εμπορίου. Σε μια καινοτόμα και πρωτοποριακή υπηρεσία που πλέον μπορούμε να προσφέρουμε σε όλο τον Οπτικό κλάδο.

Από τον Ιούλιο του 2020 σχεδιάσαμε και ολοκληρώσαμε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ e-Shop MarketPlace Οπτικών Καταστημάτων. Ξεκινάμε λοιπόν σήμερα την εφαρμογή αυτής της  ηλεκτρονικής πλατφόρμας, στην οποία θα συμμετέχουν ΜΟΝΟ όσοι έχουν οπτικά καταστήματα. Η πλατφόρμα απευθύνεται σε όλα τα τα οπτικά καταστήματα, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, είτε έχουν e-shop είτε δεν έχουν. Σε κάθε περίπτωση έναντι ενός πολύ χαμηλού κόστους, μα πράγματι εξαιρετικά χαμηλού κόστους, δίνεται η δυνατότητα σε κάθε οπτικό κατάστημα να δημιουργήσει το δικό του e-shop στο Mall των Οπτικών.
eyewear marketplace ad
Η ισχυρή διαφημιστική υποστήριξη εκ μέρους μας του όλου εγχειρήματος, σε Google, FaceBook, Instagram κλπ., θα αναδείξει όχι μόνο το e-shop σας, αλλά και το φυσικό σας κατάστημα ενισχύοντας την παρουσία σας, στους ήδη πελάτες σας αλλά προσελκύοντας και νέους που ενδεχομένως  δεν φαντάζεστε.

Επειδή ο "λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται και για όσους επωφελούνται σε συνθήκες αταξίας και αναταραχής", σας ενημερώνουμε ότι η όποια άλλη ενδεχόμενη προσέγγιση για παρόμοια θέματα από τρίτους δεν έχουν καμία σχέση με το OrasisOnline.

Σε κάθε περίπτωση το OrasisOnline εκπροσωπείται από:

Νίκος Ασημακόπουλος τηλ.: 6944 450 661 &
Νεφέλη Ρούσσου τηλ.: 6982 678 933

E-mails:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τώρα και 23 χρόνια είμαστε κοντά σας!
Σας ευχόμαστε τα καλύτερα, και πάνω απ' όλα με Υγεία και υπομονή!

Νίκος Δ. Ασημακόπουλος

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4