POLAROID “Bright Here Bright Now”!

Σε έναν φωτεινό, γεμάτο χρώματα χώρο, στο κέντρο της Αθήναςτα νέα μοντέλα Polaroid σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε!
Το POP-UP κατάστημα POLAROID διαθέτει όλα τα νέα σχέδια σε γυαλιά ηλίου και οράσεως, για να πειραματιστείτε, να επιλέξετε και να ανανεώσετε το στυλ σας. Επιλέξτε τα γυαλιά εκείνα που θα κάνουν την κάθε σας μέρα πιο στυλάτη και άνετη!


polaroidstore 3 1080x720
Νέο αποκλειστικό POP-UP κατάστημα POLAROID-PANAIDIS EYEWEAR BOUTIQUE, Ερμού 55, 10563. Τηλ. επικοινωνίας 210 3254873.
polaroidstore2 1080x768
Σας επισυνάπτουμε το σχετικό Δελτίο Τύπου μαζί με το φωτογραφικό υλικό του νέου POP-UP καταστήματος!

Στο παρακάτω link το φωτογραφικό υλικό της συλλογής:

https://we.tl/t-etALaSiEBK

Αυτό το καλοκαίρι είναι POLAROID “Bright Here Bright Now”!

Η POLAROID ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗ ΝΕΑ SUSTAINABLE ΣΥΛΛΟΓΗpld 2110s sust web logo 1080

Στην Polaroid πιστεύουμε ότι η ανάγκη για βιωσιμότητα μπορεί να αποτελέσει ευκαιρία. Πιστή στην μοναδική και πρωτοποριακή της προσέγγιση, η Συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 της Polaroid έχει εμπλουτιστεί με μια σειρά sustainable επιλογών: 5 νέα Κλασσικά μοντέλα γυαλιών ηλίου και 13 νέα μοντέλα γυαλιών οράσεων κατασκευασμένα από υλικά βιολογικής προέλευσης και ανακυκλωμένες πρώτες ύλες.

ΤΑ ΥΛΙΚΑ 

Η νέα sustainable Συλλογή Polaroid είναι κατασκευασμένη από:

  • - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ: πλαστικό βιολογικής προέλευσης, προερχόμενο σε ποσοστό άνω του 40% από ανανεώσιμες πηγές: από το καστορέλαιο, μια ανανεώσιμη πρώτη ύλη, υπεύθυνης γεωργίας.
  • - ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΣΕΤΑΤ: προερχόμενο από κυτταρίνη (βαμβάκι).
  • - ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟ: Τα sustainable μοντέλα της Polaroid κατασκευάζονται κυρίως με χρήση ανακυκλωμένου μετάλλου, ξαναδίνοντας έτσι ζωή στα άχρηστα υλικά 
  • - ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ: ειδικά σχεδιασμένη συσκευασία από ανακυκλωμένο χαρτί

ΒΙΩΣΙΜΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ΟΡΑΣΕΩΣ POLAROID

Χρησιμοποιώντας υλικά βιολογικής προέλευσης και ανακυκλωμένες πρώτες ύλες, η συλλογή γυαλιών οράσεως της Polaroid αποτελεί την απόλυτη έκφραση για το τι πρεσβεύει η μάρκα σε επίπεδο προϊόντων βιώσιμης επιλογής. 

Εκτός από το οικολογικό πολυαμίδιο, λανσάρει και ένα ακόμη βιολογικής προέλευσης υλικό: το Οικολογικό Ασετάτ από κυτταρίνη, δηλαδή βαμβάκι, και προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα μεταλλικών σκελετών από συνδυασμό ανακυκλωμένου μετάλλου και βιολογικής προέλευσης υλικών.

Η Βιώσιμη Συλλογή Γυαλιών Οράσεων Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 της Polaroid αποτελείται συνολικά από 13 μοντέλα. 

ΑΣΕΤΑΤ ΚΥΤΤΑΡΙΝΗΣ

τα τρία πρώτα μοντέλα βιώσιμων γυαλιών οράσεως - τα PLD D422, PLD D423 και PLD D424 - διαθέτουν κλασσικές θηλυκές και ανδρικές φόρμες, διατίθενται σε 5 χρώματα έκαστο και είναι κατασκευασμένα από Οικολογικό Ασετάτ, ένα ειδικό υλικό βιολογικής προέλευσης προερχόμενο από κυτταρίνη. Τα μοντέλα αυτά διακοσμούνται με χρωματιστά ακροβραχιόνια και μεταλλική λεπτομέρεια στον βραχίονα. Τα μοντέλα PLD D423 και PLD D424 εμφανίζονται στη διαφημιστική καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 της Polaroid.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ΟΡΑΣΕΩΣ

Τα μοντέλα PLD D426/G και PLD D427/G είναι δύο ακόμη σχέδια με μπροστινό μέρος και ενιαίο βραχίονα και ακροβραχιόνιο από Οικολογικό Πολυαμίδιο, το ίδιο υλικό που χρησιμοποιήθηκε για τη Συλλογή Γυαλιών Ηλίου. Το μεταλλικό στοιχείο στη σαρνιέρα και τον βραχίονα και το χρωματιστό ακροβραχιόνιο χαρίζουν σε αυτές τις δημοφιλείς φόρμες τον αλάνθαστο χαρακτήρα της Polaroid.

Τα unisex μοντέλα PLD D417 και PLD D418 είναι κατασκευασμένα από Οικολογικό Πολυαμίδιο και διατίθενται σε 4 χρώματα έκαστο, ξεχωρίζοντας για τη δυνατή χρωματική αντίθεση του ένθετου μετάλλου στη σαρνιέρα, τους βραχίονες και τα ακροβραχιόνια. Ένα μοτίβο χαραγμένο με λέιζερ στολίζει τον φαρδύ βραχίονα. Το μοντέλο PLD D417 εμφανίζεται στη διαφημιστική καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 της Polaroid.

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ΟΡΑΣΕΩΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ ΑΝΑΚΥΚΛΩΜΕΝΟ ΜΕΤΑΛΛΟ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ

Η Συλλογή Γυαλιών Οράσεως Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 της Polaroid διαθέτει 6 νέα μοντέλα κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο μέταλλο. 

Τα μοντέλα PLD D425/G, PLD D428/G και PLD D429/G είναι κατασκευασμένα από συνδυασμό ανακυκλωμένου μετάλλου στο μπροστινό μέρος και τους βραχίονες και οικολογικού πολυαμιδίου σε χρωματική αντίθεση στα ακροβραχιόνια.

Τα μοντέλα αυτά διατίθενται σε 4 χρώματα έκαστο.

Εκφράζοντας μια νέα αντίληψη, το οικολογικό πολυαμίδιο συνδυάζεται με το μέταλλο στο μπροστινό μέρος και τους βραχίονες που καταλήγουν στο ελαστικό Ουράνιο Τόξο της Polaroid στα ακροβραχιόνια

Τα μοντέλα PLD D419 και PLD D421 διατίθενται σε 4 χρώματα και το PLD D420 σε 3 χρώματα.

SUSTAINABLE ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΥΑΛΙΩΝ ΗΛΙΟΥ POLAROID: ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Τα μοντέλα PLD 2109/S και PLD 2110/S είναι τα 2 sustainable γυαλιά ηλίου σε ευκολοφόρετα σχέδια, εξαιρετικά ελαφριά και στολισμένα με μεταλλικές λεπτομέρειες στο μπροστινό μέρος και μεταλλική λεπτομέρεια χαραγμένη με λέιζερ και το λογότυπο Polaroid στους βραχίονες. Όλα διατίθενται σε 4 διαφορετικά χρώματα. 

Το μοντέλο PLD 2110 εμφανίζεται στη διαφημιστική καμπάνια Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 της Polaroid.

Η Βιώσιμη Συλλογή Γυαλιών Ηλίου διαθέτει επίσης δύο κλασσικά γυναικεία γυαλιά ηλίου με ευκολοφόρετες φόρμες, ελαφριά αίσθηση και σύγχρονη χρωματική αντίθεση στα ακροβραχιόνια.

Το μοντέλο PLD 4107/S διαθέτει εντυπωσιακά χρωματιστό μπροστινό μέρος σε πεταλουδέ φόρμα και μονόχρωμους βραχίονες που συνδυάζονται με χρωματιστούς φακούς, ενώ το μοντέλο PLD 4108/S έχει φαρδύτερη φόρμα και πιο διακριτικούς χρωματισμούς, όπως μαύρο και ταρταρούγα.

Και τα δύο μοντέλα διατίθενται σε 4 χρώματα.

Η Βιώσιμη Συλλογή της Polaroid θα διατίθεται στις ίδιες τιμές με αυτές της κανονικής Συλλογής. 

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΟ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΒΙΩΣΙΜΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

Η Polaroid Eyewear είναι ένας παγκόσμιος ηγέτης στην οπτική φροντίδα και μια καινοτόμα διεθνής μάρκα οπτικών που οφείλει το όνομά της στην ανακάλυψη που άλλαξε τον κόσμο της τεχνολογίας και των οπτικών: τους πολωτικούς φακούς. Η Polaroid, από τότε που ιδρύθηκε από τον Edwin Land το 1937, έχει ενισχύσει την φήμη της ως κορυφαία μάρκα στους πολωτικούς φακούς. Σήμερα, η Polaroid παράγει και διανέμει τα πολωτικά της γυαλιά ηλίου, τους φακούς Clip-on, SuncoversTM και σκελετούς γυαλιών οράσεων παγκοσμίως μέσω των ιδιόκτητων θυγατρικών της και του δικτύου αποκλειστικών διανομέων της. Η μάρκα προσχώρησε στο Safilo Group τον Απρίλιο του 2012. Για περισσότερες πληροφορίες: www.polaroideyewear.com.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4