Ανανέωση της Συμφωνίας Συνεργασίας της De Rigo REM και του John Varvatos

Η De Rigo REM, θυγατρική της De Rigo των ΗΠΑ, ανακοίνωσε μια πολυετή παράταση της αποκλειστικής συμφωνίας αδειοδότησης για το σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διανομή των γυαλιών οράσεως και ηλίου John Varvatos σε παγκόσμιο επίπεδο. Σύμφωνα...

με τη νέα συμφωνία, η De Rigo REM θα είναι επίσης υπεύθυνη για την ανάπτυξη και τη διανομή της casual σειράς της μάρκας - Star USA, η οποία θα ξεκινήσει σε επιλεγμένες εθνικές αλυσίδες αυτό το καλοκαίρι.
Η John Varvatos, η οποία βασίστηκε στο Rock n ’Roll, είναι μια εμβληματική μάρκα ανδρικών ενδυμάτων που κατέχει μια μοναδική θέση στον κλάδο του αμερικανικού σχεδιασμού. Προσφέροντας προσαρμοσμένα ρούχα και αθλητικά είδη, η μάρκα έχει επεκταθεί σε ένα ολοκληρωμένο lifestyle, με προϊόντα όπως αξεσουάρ, υποδήματα, πολυτελή περιποίηση δέρματος και αρώματα. Σημειώνοντας 15 χρόνια συνεργασίας μεταξύ της De Rigo REM και της John Varvatos, η ανανέωση ενισχύει περαιτέρω τη συνεργασία που δημιουργήθηκε το 2006 και την αφοσίωση της εταιρείας για ανάπτυξη στον κλάδο των οπτικών.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε με την εταιρεία John Varvatos τη μακρά και επιτυχημένη συνεργασία μας που ξεκίνησε πριν από μιάμιση δεκαετία», δήλωσε ο Alessandro Baronti, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, De Rigo REM. «Επισημασμένη με χειροτεχνία και υψηλής ποιότητας σχέδια, η μάρκα John Varvatos είναι βασική στην κατηγορία ανδρικών ενδυμάτων. Με αυτήν την ανανέωση, ανυπομονούμε να οικοδομήσουμε πάνω στο ισχυρό θεμέλιο που έχουμε καλλιεργήσει με τα χρόνια και συνεχίζοντας να εξελίσσουμε το αποτύπωμα της μάρκας ώστε να συμπεριλάβουμε νέες σειρές προϊόντων όπως το Star USA που θα μας επιτρέψουν να προσφέρουμε αυτήν την αξιοσημείωτη μάρκα σε μια ολόκληρη νέα γενιά πελατών.»
Οι συλλογές γυαλιών John Varvatos διανέμονται μέσω του δικτύου πωλήσεων της De Rigo REM, καθώς και μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου John Varvatos και επιλεγμένων καταστημάτων.
De Rigo REM
Η De Rigo REM είναι θυγατρική του Ιταλού κατασκευαστή γυαλιών De Rigo Vision με έδρα το Λος Άντζελες, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες οπτικών στον κόσμο. Η De Rigo REM εκτελεί διαχείριση επωνυμίας, δημιουργικές υπηρεσίες, καθώς και πωλήσεις και μάρκετινγκ για τις μάρκες του Ομίλου στις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένων των Lucky Brand, John Varvatos και Jones New York. Αυτές οι μάρκες πωλούνται παγκοσμίως από την De Rigo REM μέσω του παγκόσμιου δικτύου διανομής του ομίλου De Rigo. Η θυγατρική διανέμει επίσης άλλες μάρκες του ομίλου στη Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένων των Police, Carolina Herrera Eyewear, Chopard, Furla, Lozza, Fila, DIFF Eyewear, TUMI (Καλοκαίρι 2021) και Philipp Plein (Φθινόπωρο 2021). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το DERIGO.US.
John Varvatos 
Η John Varvatos Enterprises είναι μια παγκόσμια μάρκα lifestyle που κυκλοφόρησε το 2000 με μια συλλογή από προσαρμοσμένα ρούχα και αθλητικά είδη. Αντιπροσωπεύει πλέον μια εναλλακτική μάρκα πολυτελείας ανδρών που περιλαμβάνει υποδήματα, τσάντες, ζώνες, γυαλιά, κοσμήματα και αρώματα. Πρωτοπορεί με το μοντέρνο και το επαναστατικό της ύφος, ενώ παράλληλα παραμένει πιστή τεχνικά στις ρίζες της. Επισκεφθείτε τους στο johnvarvatos.com
Γράφει ο Daniel Feldman
Πηγή: The Optical Journal

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4