Η Hip Optical Εγκαινίασε το Πρόγραμμα Στήριξης των Εμβολιασμών για Covid-19

Σε μια πρωτοβουλία για την στήριξη του εμβολιασμού κατά της Covid-19 σε εθνικό επίπεδο, η αμερικανική μάρκα γυαλιών μόδας Hip Optical κυκλοφόρησε επίσημα ένα πρόγραμμα κινητοποίησης υπέρ των εμβολίων για το 2021. Οι πελάτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού για να κερδίσουν έκπτωση 15$ σε ολόκληρο τον ιστότοπο.
Όποιος θέλει να συμμετάσχει σε αυτό το πρόγραμμα, πρέπει απλώς να στείλει ένα αντίγραφο της κάρτας εμβολιασμού μαζί με τη συνταγή των γυαλιών και να εφαρμόσει τον κωδικό προσφοράς “vaccine”στο ταμείο κατά την υποβολή της παραγγελίας στον ιστότοπο Hip Optical. Αυτή η προσφορά δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλες προσφορές στο κατάστημα.
Ο Michael Campbell, στέλεχος της Hip Optical, σχολίασε: «Είναι αποστολή μας να βοηθήσουμε όλον τον κόσμο να βλέπει καλύτερα, να αισθάνεται καλύτερα και να ζει καλύτερα. Είμαστε πολύ πεπεισμένοι ότι μπορούμε να επιτύχουμε αυτήν την αποστολή μέσω των πολυτελών ποιοτικών γυαλιών οράσεως που αγαπούν οι νέοι. Η εκκίνηση του εμβολιασμού για την ασθένεια Covid-19 δημιουργεί ευκαιρίες για brands, άτομα και οργανισμούς να ενώνονται αλληλέγγυα με την ελπίδα πως θα υποστηρίξουν τους Αμερικανούς να παραμείνουν υγιείς και ασφαλείς.»
Η Hip Optical συνδυάζει τον κόσμο της μόδας και των γυαλιών οράσεως με πολυτελή γυαλιά υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές. Κάθε παραγγελία συνοδεύεται με εξυπηρέτηση πελατών οποιαδήποτε ημέρα και ώρα, δωρεάν μεταφορικά στις ΗΠΑ και φιλανθρωπικές ενέργειες όπως το buy-one-donate-one (αγόρασε-ενα-δώρισε-ένα). Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το hipoptical.com
Πηγή: The Optical Journal 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4