Η BOLLÉ BRANDS ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΝΕΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ESG

Οι ομαδικές εκπομπές άνθρακα για κάθε προϊόν της θα μειωθούν κατά 35% έως το 2027 με το 90% της σειράς προϊόντων της να είναι οικολογικά σχεδιασμένα.

Ο Όμιλος Bollé Brands (Bollé, Bollé Safety, SPY+ και Serengeti), παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό, τη σύλληψη και την παραγωγή καινοτόμων και βιώσιμων γυαλιών ηλίου, αθλητισμού, lifestyle και μόδας, κράνους και γυαλιών για σκι και ποδήλατο, αποκάλυψε τα αποτελέσματα της πρώτης του έκθεσης ESG. Η Bollé Brands ανέλαβε εκτεταμένη έρευνα σε όλες τις δραστηριότητές της προκειμένου να εντοπίσει περιβαλλοντικές και κοινωνικές ευκαιρίες σε όλες τις λειτουργίες και τα προϊόντα της για την εφαρμογή βιώσιμων πρακτικών. Οι βασικές συστάσεις της έκθεσης θα δουν τη Bollé Brands να μειώνει τις εκπομπές CO2 και να μειώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των προϊόντων και των συσκευασιών και, πέρα από τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις , να μεταμορφώνει την αλυσίδα αξίας μακροπρόθεσμα.

«Οι περιβαλλοντικές και κοινωνικές μας δεσμεύσεις βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής μας για να συμβάλουμε στη μείωση των επιπτώσεών μας στον πλανήτη και στις κοινότητες όπου δραστηριοποιούμαστε. Από τη μία πλευρά, θέλουμε να περιορίσουμε τις αρνητικές μας επιπτώσεις αξιολογώντας τις με ακρίβεια και θέτοντας σε εφαρμογή τα σωστά σχέδια δράσης. Από την άλλη πλευρά, θέλουμε να μεγιστοποιήσουμε τον θετικό μας αντίκτυπο εφευρίσκοντας τις αυριανές λύσεις. Σύμφωνα με το πνεύμα της εταιρείας μας, βλέπουμε αυτές τις προκλήσεις ως ευκαιρίες για καινοτομία και δημιουργία αξίας». Peter Smith, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος Bollé Brands

 Πηγή https://www.opticalinsider.co.uk/en/article/191375/boll-brands-announces-new-esg

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4