Σύγχρονος Οπτομετρικός Έλεγχος και Γνώσεις Οπτικής από το ΠΑ.Δ.Α

Σύγχρονος Οπτομετρικός Έλεγχος και Γνώσεις Οπτικής από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής Κέντρο Επιμόρφωσης & Δια Βίου Μάθησης

Το Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών και δη ο τομέας Οπτικής και Οπτομετρίας εδώ και πάνω από μια δεκαπενταετία εισήγαγε μαθήματα Οπτομετρικού περιεχομένου, ώστε να εκσυγχρονίσει τις προσφερόμενες γνώσεις στους φοιτητές του αλλά και να τους εκπαιδεύσει σε σύγχρονες συσκευές και τεχνολογικές πρωτοπορίες αλλά και σε νέες μεθόδους και τεχνικές, απαραίτητες για το ταχύτατα αναπτυσσόμενο επάγγελμα του Οπτικού-Οπτομέτρη.

Έτσι, με μια δεκαπενταετία εμπειρία στην Οπτομετρική εκπαίδευση και την ανανέωση εξοπλισμού και διδακτικού υλικού (νέα εργαστήρια, σύγχρονες συσκευές και υλικό διδασκαλίας) το Τμήμα Βιοϊατρικών Επιστημών τομέας Οπτικής-Οπτομετρίας του ΠΑ.Δ.Α. νοιώθει την υποχρέωση να οργανώσει επιμορφωτικά σεμινάρια για όσους αποφοίτους δεν έχουν παρακολουθήσει το νέο βελτιωμένο πρόγραμμα της τελευταίας δεκαετίας, τόσο για να εκπληρώσει ένα βασικό ρόλο κάθε εκπαιδευτικού ιδρύματος, αυτού της ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ, αλλά και να προσφέρει την δυνατότητα ισότιμης συμμετοχής στους παλιούς αποφοίτους με τους σύγχρονους σε ένα κοινό Ευρωπαϊκό εργασιακό χώρο.

Σύμφωνα με τον νέο νόμο για τα επαγγελματικά δικαιώματα του Οπτικού-Οπτομέτρη υπάρχει δυνατότητα για διαθλαστικό έλεγχο, και γνώσεις και χρήση σε νέα απεικονιστικά μηχανήματα. Υπάρχει λοιπόν ζήτηση για συνεχή ενημέρωση από τους 3.500 Οπτικούς-Οπτομέτρες με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Ακόμη όσοι ασχολούνται με τον επάγγελμα του Οπτικού-Οπτομέτρη για πολλά χρόνια και δεν έχουν την αντίστοιχη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος θα ωφεληθούν αποκτώντας ακαδημαϊκές γνώσεις για την αναβάθμισή τους στον χώρο.
Επίσης λόγω της εξ αποστάσεως εκπαίδευση θα ωφεληθούν πολλοί επαγγελματίες της επαρχίας που δυσκολεύονται να παρακολουθήσουν δια ζώσης προγράμματα.

Περισσότερες πληροφορίες & Αιτήσεις εγγραφών: https://kedivim.uniwa.gr/course/sygchronos-optometrikos-elegchos-kai-gnoseis-optikis/

Seminaria PADA

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4