Oικονομική Bοήθεια στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου από τον Σ.Ο.Ο.Β.Ε

Έμπρακτη οικονομική βοήθεια 1000 € στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου παρέχει ο Σύλλογος Οπτικών - Οπτομετρών Βορείου Ελλάδος, μέλος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Οπτικών - Οπτομετρών Ελλάδος (Ο.Σ.Ο.Ο.Ε.)  για τη στήριξη των παιδιών που φιλοξενούνται.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δ.Σ. του Σ.Ο.Ο.Β.Ε. που “αλιεύσαμε” από ανάρτηση του Αντιπρόεδρου του συλλόγου κ. Απόστολου Θεμελή σε σελίδα της (Ο.Σ.Ο.Ο.Ε.).

Συγχαρητήρια αγαπητοί φίλοι για την ενέργειά σας αυτή, που απ’ ότι γνωρίζουμε δεν είναι και η μοναδική, και μακάρι να βρεθούν και άλλοι φορείς  να σας “αντιγράψουν”. Η κοινωνική προσφορά όλων μας, σήμερα είναι πιο αναγκαία από ποτέ, στις πρωτόγνωρες συνθήκες που ζούμε.
Ακολουθεί η ευχαριστήρια επιστολή του Ελληνικού Παιδικού Χωριού Φιλύρου.

"Αγαπητοί/ες συνάδελφοι

Ο Σύλλογος Οπτικών-Οπτομετρών Β. Ελλάδος (Σ.Ο.Ο.Β.Ε.) αποφάσισε να ενισχύσει με το ποσό των 1000 € το Ελληνικό Παιδικό Χωριό Φιλύρου, ως βοήθεια απέναντι στα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.
Είναι μια κίνηση που αντανακλά όλους μας, γιατί η δύναμη, η αλληλεπίδραση με την κοινωνία και το ήθος που δείχνει κάθε σύλλογος πηγάζει από τα μέλη του.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία, και ένα υπέροχο και φυσιολογικό 2021! "

Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Ο.Β.Ε. 

ΣΟΟΒΕ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4