×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 493

11ο Συνέδριο Π.Ε.Ο.Ο.:“ Η Οπτική Επιστήμη Θεμέλιο Ανάπτυξης της Οπτομετρίας”

Το 11ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ένωσης Οπτικών & Οπτομετρών (ΠΕΟΟ), και με κεντρικό σύνθημα, “Η Οπτική Επιστήμη θεμέλιο Ανάπτυξης της Οπτομετρίας” αφιερώνεται στα 40 χρόνια Οπτικής Εκπαίδευσης στην Ελλάδα.
Σημαντική θέση στο...

συνέδριο αυτό, έχει το ΤΕΙ Αθήνας, με ομιλίες, παρουσίαση αλλά και την ειδική συνεδρία του Σαββάτου, "Οπτική Εκπαίδευση κ Οπτομετρία", όπως και ομιλίες από το ΤΕΙ Αιγίου ( Μακρυνιώτη Δ., Ιγγλέζης Β., Χατζηπαντελής Αθ.) και το μεταπτυχιακό του ΤΕΙ Αθήνας (Μάινας Γ.).

Πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες επίσης, θα παρακολουθήσουμε από σημαντικούς ανθρώπους του χώρου μας, που χρόνια ασχολούνται και προσφέρουν στην εξέλιξή του: Πατέρας Ευ., Σαπουνάκης Ηλ., Πουλερέ Eλ., Κατσούλος Κ., Καραγεωργιάδης Λ., Πλακίτση Αθ., Βασιλείου Ν., Κωνσταντακόπουλος Σ., Μαρκομιχελάκης Ν. -με μια σχετική σειρά παρουσίασης.

Στην έναρξη του Συνέδριου της ΠΕΟΟ, Παρασκευή απόγευμα, θα μιλήσει ο πρόεδρος της ECOO (European Council of Optometry and Optics), Dr Peter Gumpelmayer, για τις εξελίξεις της οπτομετρίας στην Ευρώπη. Τις επόμενες ημέρες θα δώσει επιπλέον δύο ενδιαφέρουσες ομιλίες. Καλεσμένος επίσης είναι ο prof Jonathan Ericsson (Cardiff University), που θα μιλήσει το Σάββατο (eye tracker technology) καθώς κ ο prof David Henson (Manchester University), δημιουργός του ομώνυμου περιμέτρου, ο οποίος επίσης θα μιλήσει το Σάββατο (screening for chronic open angle glaucoma). Κ οι τρεις θα συμμετέχουν στην ειδική συνεδρία για την Οπτική Εκπαίδευση και την Οπτομετρία, το μεσημέρι του Σαββάτου. Λεπτομέρειες στο αναλυτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου, http://peoocongress.gr/ 

Τέλος μην ξεχάσετε την ανοιχτή διασυλλογική ΕΙΔΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑ Ενημέρωση & Συζήτηση για τα προβλήματα του κλάδου, την Κυριακή στις 16.30, στο κεντρικό αμφιθέατρο του Ευγενιδίου Ιδρύματος.

Για οδηγίες προσέλευσης δείτε τον χάρτη: https://goo.gl/bmfqM4

PROSKLISI SYNEDRIOU

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4