18η Έκθεση Οπικών Ειδών, HELMO 2017.

Επισκέπτες και εκθέτες έδωσαν δυναμικό «παρών» στη Helmo 2017

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η 18η έκθεση Helmo2017, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εισαγωγέων Οπτικών Ειδών, στις 18 και 19 Νοεμβρίου 2017, στο Helexpo Maroussi.

Πιο συγκεκριμένα, τη διοργάνωση

επισκέφτηκαν 982 επισκέπτες και τη στήριξαν 25 χορηγοί. Όπως επισήμανε ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Μηνάς Κόκκορης, «Η ανάγκη για ενέργειες επικοινωνίας και προβολής υπάρχει και θα υπάρχει όλο και περισσότερο.Ενέργειες όπως η διοργάνωση μιας κλαδικής έκθεσης συντελούν στην τόνωση της αγοραστικής κίνησης, των συνεργασιών και πραγματικά πιστεύω ότι προσφέρουν “κρυμμένες” ευκαιρίες για ανάπτυξη, ειδικότερα δε, εν μέσω μιας περιόδου οικονομικής αστάθειας σαν την σημερινή.Όλοι εμείς, που αποτελούμε τον πυρήνα του κλάδου οπτικών ειδών στην Ελλάδα, είμαστε σήμερα εδώ για να επικοινωνήσουμε με τους  συνεργάτες μας από όλη την χώρα, να αφουγκραστούμε τα μηνύματα της αγοράς και τελικά να προσφέρουμε στον τελικό καταναλωτή αυτό που πραγματικά, ζητάει όπου αυτό θα ενισχύσει τις εταιρείες μας και τον κλάδο.»

Στο πλαίσιο της έκθεσης πραγματοποιήθηκε:

- Στρογγυλό Τραπέζιμε κεντρικό θέμα:
«Ο κλάδος των οπτικών-οπτομετρών στο μικροσκόπιο των προκλήσεων», στο οποίο αναπτύχθηκαν  θέματα σχετικά με την εκπαίδευση / ΤΕΙ και το παραεμπόριο. Στις 21:00 της ίδιας ημέρας, διεξήχθη επίσημη εκδήλωση, με χαιρετισμό-καλωσόρισμα του προέδρου του Συλλόγου κ. Μηνά Κόκκορη και κοκτέηλ για όλους τους συμμετέχοντες.

-  Η 10η Επιστημονική Ημερίδα ΕΑΟ, με θέμα τη «Ραγδαία ανάπτυξη της μυωπίας & τρόποι αντιμετώπισης από τον Οπτικό-Οπτομέτρη», με μεγάλη συμμετοχή επιστημόνων από όλη την Ελλάδα.

Μέσα από την άρτια διοργάνωση της έκθεσης, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εισαγωγέων Οπτικών Ειδών έδωσε πνοή και ώθηση στις επιχειρήσεις του, συμβάλλοντας στην αποδοτικότητά τους.

Τέλος η Helmo 2017 επιβεβαίωσε πως είναι η έκθεση θεσμός στο χώρο των οπτικών ειδών.

Οι Εκθέτες -Χορηγοί με αλφαβητική σειρά:

ALCMAEΩΝ http://www.alcmaeon.com.gr, AXIS OPTICAL KAKIAS-NIDEK http://www.axis-instruments.gr, BAIRAMOGLOU http://bairamoglou.gr, DEMO ABEE www.demo.gr, FIGMEKER Ψάρρου Παυλίνα www.facebook.com/Παυλίνα-Ψάρρου-411362219251130 , IZIPIZI Paris eu.izipizi.com/en, KOKKORiS OPTICShttp://kokkorisoptics.gr, LINDBERG www.lindberg.com , LOOK www.lookocchiali.it , MAINSYS www.mainsys.eu , MARCONI www.optica-marconi.com , MAUI JIM https://it.mauijim.com/ita/technology, MED Eyeware www.med.com.gr ,MED ON SHELF www.medonshelf.gr, MINOPTA http://www.minopta.gr, NATURE Eyeware http://www.nature-eyeware.gr, NEA OPTIKI http://www.neaoptiki.com, NEOPTIC, NEW OPTICAL SOLUTIONS https://newopticalsolutions.gr, OPTIX-ΧΑΛΙΩΤΗΣ Α.Ε. http://www.optix.gr, OPTOSTIRIXIS-Αρβανιτάκης http://optostirixis.gr, OrasisOnLine http://www.orasisonline.gr, OTTICO FIRENZE www.otticofirenze.gr , UNION OPTIC & HOYA http://www.union-optic.com, ΟΜΙΛΟΣ SYKARAS www.sicaras.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4