Όραση και Μάθηση Δια ζώσης εκπαίδευση (μόνο 20 θέσεις) ή live διαδικτυακά

Ημερομηνίες και ώρες διεξαγωγής:
9:30 - 16:30 / Σάββατο 5 & Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2022, Αθήνα

Εισηγητής:
Dr. Βασίλης Κόκοτας, BSc, DOptom, DHP

Κόστος συμμετοχής:
240 ευρώ

Μετά από δύο χρόνια επιστρέφουμε στην δια ζώσης εκπαίδευση (μόνο 20 θέσεις) διατηρώντας όμως παράλληλα την δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης για όσους το επιθυμούν.

Το διήμερο σεμινάριο "Όραση & Μάθηση" απευθύνεται σε επαγγελματίες ειδικής αγωγής και οπτομέτρες που επιθυμούν να κατανοήσουν την σχέση της όρασης με τις μαθησιακές δυσκολίες, την αναγνωστική δυσχέρεια, τις μαθηματικές δυσκολίες, τις γραφοκινητικές δεξιότητες και την συνολικότερη απόδοση των παιδιών στο σχολικό περιβάλλον. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να γίνουν κατανοητοί τόσο οι μηχανισμοί της ανάγνωσης όσο και οι τρόποι παρέμβασης μέσω της όρασης, με τρόπο άμεσο και πρακτικό.  Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν εμπλουτίσει την φαρέτρα τους με γνώση και τεχνικές που θα τους βοηθήσουν στην αξιολόγηση και παρέμβαση των παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ για την παρακολούθηση του διήμερου σεμιναρίου είναι η παρακολούθηση του webinar on demand "Εισαγωγή στην Όραση" και η αποστολή του πιστοποιητικού παρακολούθησης μέχρι 1 εβδομάδα πριν την έναρξή του σεμιναρίου "Όραση & Μάθηση". Στο εισαγωγικό αυτό σεμινάριο αναλύονται όλες οι βασικές γνώσεις γύρω από την λειτουργία της όρασης και τα πιο συνήθη προβλήματά της, το οποίο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε όσα θα παρουσιαστούν στο διήμερο σεμινάριο "Όραση & Μάθηση". Το προαπαιτούμενο σεμινάριο "Εισαγωγή στην όραση" μπορείτε να παρακολουθήσετε ασύγχρονα μέσω της πλατφόρμας της m-Learn:

https://www.m-learn.gr/seminars/eisagogi-stin-aitshisi-tis-orasis/

Το σεμινάριο συνοδεύουν σημειώσεις, εκπαιδευτικό υλικό και πιστοποιητικό παρακολούθησης, ενώ θα προσφέρεται καφές και ελαφρύ snack στους συμμετέχοντες δια ζώσης.

Για την συμμετοχή σας ακολουθήστε άμεσα τα απαραίτητα βήματα:
1. Συμπληρώστε άμεσα τα στοιχεία σας στην ακόλουθη φόρμα συμμετοχής.
2. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα λάβετε email για την επιβεβαίωση της θέσης σας (δια ζώσης ή διαδικτυακά)
3. Καταθέστε την συμμετοχή σας
4. Παρακολουθήστε το webinar on demand "Εισαγωγή στην Όραση" μέσω της m-Learn και στείλτε μας την βεβαίωση παρακολούθησης, μέχρι 1 εβδομάδα πριν την έναρξη του σεμιναρίου.
Η μη έγκαιρη ολοκλήρωση των παραπάνω βημάτων ακυρώνει αυτόματα τη θέση σας.

ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: shorturl.at/ikUY4

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση καλέστε μας στο 6944525646 και 6932724794 ή στείλτε μας email στο:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4