Rendez-vous à Paris: Το OrasisOnline στην καρδιά της Silmo 2015!

Η Silmo Paris που επαναπροσδιορίζεται, η έκθεση Silmo 2015 που σηματοδοτεί την ανανέωση ανοίγει τις πόρτες της από τις 25 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο Paris Nord Villepinte. Η Παγκόσμια Έκθεση Οπτικών Ειδών (Mondial de l'Optique) υιοθετεί μια πιο εμπορική προσέγγιση καθώς διαρθρώνεται γύρω από τέσσερις τομείς, ενορχηστρώνοντας επίσης εκ νέου την επικοινωνιακή πολιτική της, ξεκινώντας μια εκστρατεία με ισχυρό αντίκτυπο.Το OrasisOnline θα είναι εκεί και...

θα σας ενημερώνει πραγματικά online, έγκαιρα και έγκυρα, με όλα τα νέα και τις ειδήσεις από όλο τον κόσμο αλλά και από τους Έλληνες εκθέτες και επισκέπτες. Για πέντε ολόκληρες ημέρες η καρδιά του OrasisOnline θα συντονιστεί στην καρδιά του Παγκόσμιου Οπτικού κλάδου στη Silmo 2015 στο Παρίσι.

Rendez-vous à Paris λοιπόν, γιατί:

Η Silmo 2015 δεν είναι απλώς και μόνο μια έκθεση αλλά συνιστά εφεξής το μεγαλύτερο flagship store στον κόσμο στον τομέα των οπτικών ειδώνΓια να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες των εκθετών και των επισκεπτών, αλλά και για να εδραιώσει καλύτερα την ηγετική της θέση, η Silmo γυρίζει σελίδα. Κάτω από την ίδια στέγη, συγκεντρώνει την πιο πλήρη σειρά προϊόντων στον τομέα οπτικών ειδών και εδραιώνεται ως πραγματικός μοχλός επιχειρηματικής δραστηριότητας για όλους τους συμμετέχοντες.

Όταν επισκέπτονται την έκθεση Silmo Paris, οι επισκέπτες επιδιώκουν να ζήσουν νέες εμπειρίες που μπορούν να τους κάνουν πιο αποδοτικούς στην επιχείρησή τους. Θέλουν να ανακαλύψουν τεχνολογίες και καινοτομίες σε πρώτη παρουσίαση, νέες δημιουργίες, τις τάσεις της μόδας. Θέλουν να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν σε σχέση με τα προϊόντα και τις νέες τάσεις. Έρχονται για να συναντήσουν τους προμηθευτές τους και να βρουν νέους προμηθευτές. Επιδιώκουν επίσης να συναντήσουν ομοίους τους.

Λαμβάνοντας υπόψη αυτές τις προσδοκίες, η έκθεση Silmo επανεξέτασε την ενέργεια «shopper» των επισκεπτών και τη διάρθρωσε γύρω από τέσσερις τομείς που χαρακτηρίζουν την έκθεση Silmo:

• Silmo Mode παρουσιάζει τις τελευταίες συλλογές των οπτικών, τους σκελετούς με το πιο εκλεκτικό στυλ, τις επιλογές για αθλητικό και πολυτελές λουκ, καθώς και τα φόρουμ των τάσεων.

• Silmo Santé συγκεντρώνει τους φακούς, τις τεχνικές χαμηλής όρασης ή τον τομέα των φακών επαφής.

• Silmo Innovation συγκεντρώνει τόσο το Lab Fab, το εργαστήριο των τελευταίων τεχνολογικών καινοτομιών, όσο και τους ειδικούς στον τομέα των οπτικών υλικών, του εξοπλισμού σημείων πώλησης ή του συνδεδεμένου οπτικού είδους.

• Silmo Formation παρουσιάζει την Silmo Academy, το συνέδριό της, τα τεχνικά εργαστήρια και workshop.
Συνδυάζοντας τη διεξοδικότητα και την επιλεκτικότητα, αυτή η νέα προσέγγιση παρέχει στους συμμετέχοντες εξατομικευμένες υπηρεσίες και συγκεκριμένα μέσα να αναπτύξουν την επιχείρησή τους: δημιουργικές λύσεις για να είναι πιο αποδοτικοί καθημερινά και ένα εντυπωσιακό φάσμα των τελευταίων τάσεων που αποτελούν πηγή έμπνευσης για να δημιουργήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες.

• Η Silmo είναι μια έκθεση «γαλλικού στυλ», έχει αυτό το κάτι παραπάνω που την κάνει να ξεχωρίζει από πολλές άλλες διοργανώσεις. Είναι ένας τόπος εργασίας και λήψης παραγγελιών, αλλά και ένα ψυχαγωγικό ραντεβού που ενθαρρύνει τις συναντήσεις μεταξύ επαγγελματιών και τις στιγμές χαλάρωσης που επιτρέπουν τις ανταλλαγές.
Η επικοινωνία κρύβει πολλούς άσους στο μανίκι της
Η διοργάνωση του 2015 σηματοδοτεί μια ρήξη. Είναι η πρώτη φορά που μια επαγγελματική έκθεση λαμβάνει θέση flagship store και εδραιώνεται ως η πιο πλήρης βιτρίνα ολόκληρου του τομέα.

• Η Silmo Paris αλλάζει και το κάνει γνωστό σε όλους. Σε συνεργασία με την Agence Carlin Communication, η έκθεση εμπνέεται επίσης από τους κώδικες του κλάδου λιανικής για την επικοινωνιακή πολιτική της διοργάνωσης του 2015, δηλώνοντας σαφή υποστήριξη στην υψηλή ποιότητα, χωρίς να διστάζει να ανατρέψει την παραδοσιακή ρητορική των επαγγελματικών διοργανώσεων.

• Καθώς η τσάντα για τα ψώνια είναι το εμβληματικό στοιχείο ενός flagship store, η έκθεση Silmo Paris την υιοθετεί για να δημιουργήσει το έμβλημα της ανανέωσής της. Και το φωτεινό κίτρινο χρώμα στην τσάντα δεν προσφέρει παρά μόνο απαράμιλλο αισθητικό αποτέλεσμα.
Παίζοντας στο έπακρο με την αντίθεση, παρουσιάζονται σε ασπρόμαυρο φόντο πρόσωπα που κρατούν στα χέρια τους την τσάντα Silmo. Η διχρωμία επιτρέπει τη δημιουργία ενός οπτικού σοκ που προσελκύει αμέσως τα βλέμματα. Δημιουργείται μια ατμόσφαιρα που συνδυάζει μόδα, κομψότητα και επιχειρηματικότητα. Η νέα έκθεση Silmo αποκαλύπτει όλη την προσωπικότητά της μέσα από αυτή την εκστρατεία: είναι ορατή και ξεχωριστή.

• Ανανεώθηκε επίσης το branding του εμπορικού σήματος (το λογότυπο και η αρχιτεκτονική του εμπορικού σήματος). Η εικαστική ταυτότητα γίνεται ξεκάθαρη και αποθεώνεται με τη σικ πλευρά.
Χάρη σε αυτά τα νέα εργαλεία επικοινωνίας, η κορυφαία εκδήλωση στον τομέα οπτικών ειδών επιδιώκει να έχει μεγαλύτερο αντίκτυπο, να αποκτήσει μεγαλύτερη δημοσιότητα και να προσελκύσει νέους επισκέπτες προς όφελος όλων!
Η έκθεση Silmo Paris επαναπροσδιορίζεται.

• Η έκθεση Silmo Paris επαναπροσδιορίζει την επιχειρηματική δραστηριότητα.
Οι αριθμοί-κλειδιά της έκθεσης Silmo 2014
950 εκθέτες
33.301 επισκέπτες, το 55% των οποίων προέρχεται από το εξωτερικό και από 40 χώρες
14.819 επισκέπτες από τη Γαλλία, 10.142 από την Ευρωπαϊκή Ένωση, 8.340 επισκέπτες από τη διεθνή αγορά
Το 70% των επισκεπτών ήταν υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε :
PROMOSALONS HELLAS Μ. Ε.Π.Ε.
Βασιλική-Συλβί Παπαγεωργοπούλου
Τηλ. 210.32.38.690 – 790 - Fax : 210.32.46.764
e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. - www.promosalons.gr 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4