OrasisOnline & SilmoIstanbul 2015

SilmoIstanbul 2015, Optics & Ophthalmological Products Exhibition
Η Silmo ήλθε στη γειτονιά μας, στην Κωνσταντινούπολη από την Πέμπτη 10 έως και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015. Το ρendez-vous αλλά... Γαλλικά στην Κωνσταντινούπολη έγινε με απόλυτη ακρίβεια και επιτυχία!!! Ο συνδυασμός της...

γαλλικής αισθητικής, οργάνωσης και κουλτούρας και η Τούρκικη επιχειρηματικότητα, παντρεύτηκαν αρμονικά στην ωραιότερη πόλη του κόσμου την Κωνσταντινούπολη, την Πόλη μας! Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο θεσμός SilmoIstanbul επεκτείνεται σε πλαίσια πλέον επιπέδου Διεθνών Εκθέσεων.
Φέτος και από την Πέμπτη 10 έως και την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015 χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Τουρκία αλλά και από άλλες χώρες της κεντρικής-Ν.Α. Ευρώπης, Ινδία, Ασία κλπ, και μεταξύ αυτών και πολλοί Έλληνες είχαν την ευκαιρία για νέες ελπιδοφόρες επαγγελματικές συνεργασίες.
Στις όχθες του Βόσπορου λοιπόν, δημιουργείται μια νέα έκδοση της διεθνούς έκθεσης SILMO και μια νεα σύνδεση μεταξύ της Ευρώπης και των Βαλκανίων, της Κεντρικής Ασίας, της Εγγύς και Μέσης Ανατολής και Βόρειας Αφρικής. Αυτό-καθ’ αυτό είναι μια νέα προοοπτική ανάπτυξης μεγάλης κλίμακας και σε κάθε περίπτωση είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός. Η έκθεση αναπτύχθηκε σε 16.000 m2 εκθεσιακού χώρου στις αίθουσες 09, 10, 12 και 14 του Expo Centre στην Κωνσταντινούπολη μια μόλις στάση με το metro από το Αεροδρόμιο Ataturk στην ευρωπαϊκή πλευρά της Τουρκίας και 35 λεπτά από το κέντρο της παλιάς Πόλης και την Αγιά Σοφιά μας.
Αυτή η νέα μεγάλη έκθεση καλωσορίζει τους επαγγελματίες και τους κατασκευαστές από την Τουρκική αλλά και διεθνή οπτική βιομηχανία με εταιρείες από την Ευρώπη και την Ασία που εμπλέκονται σε κάθε πτυχή του τομέα: Γυαλιά ηλίου και σκελετά οράσεως, φακοί επαφής, οφθαλμικούς φακούς, υλικά, μηχανήματα, υπηρεσίες, κ.λπ. Με αριθμό εκθετών που αυξάνεται - σήμερα περισσότεροι 124 εταιρείες που αντιπροσωπεύουν 500 μάρκες, η SILMO Istanbul προσέλκυσε και είχε σημαντική αύξηση του αριθμού των επισκεπτών της-κόντρα στα πρόσφατα προβλήματα με το ενδεχόμενο πολεμικών συρράξεων-, (οπτικούς, αλυσίδες, κατασκευαστές, διανομείς, άλλους φορείς κλπ) από όλα τα έθνη της περιοχής των Βαλκανίων, της Κεντρικής και Νοτιοανατολικής Ευρώπης, της Κεντρικής Ασίας και Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής. Αξιοποιώντας το διεθνές δίκτυο SILMO Paris, αξιοποιώντας την τοπική εμπειρογνωμοσύνη και των τούρκων διοργανωτών του 24 SATT AJANS, οι συντονιστές της SILMO ISTANBUL είχαν την επίγνωση της ανάγκης να κερδίσουν την εμπιστοσύνη στον τομέα αυτό και να λάβουν το χρόνο για να δημιουργηθεί μια εκδήλωση αυτού του είδους σε ετήσια ανταγωνιστική βάση με άλλες διεθνείς εμπορικές εκθέσεις.
Οφείλουμε να συγχαρούμε ιδιαίτερα δύο ελληνικές συμμετοχές με εξαγωγικό προσανατολισμό. Την MED Eyewear από τη Θεσσαλονίκη, και την V-Italian Concepts Eyewear με την διεθνή αποκλειστικότητα των Ferre.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4