Κάθε χρόνο τον Ιανουάριο, οι γνώστες και οι δημιουργικοί στη βιομηχανία οπτικών ειδών εμφανίζουν τα νεότερα προϊόντα τους στο πλαίσια της εμπορικής έκθεσης OPTI Messe München. Μια έκθεση hi-tec οπτικής τεχνολογίας και ευθέως ανταγωνιστική της γνωστής μας MIDO που όμως..

δεν έχει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, το ταμπεραμέντο και την ιταλική φινέτσα. Μια έκθεση αλλά Wolfgang Schäuble, αυστηρή και πειθαρχημένη, προβλέψιμη και στην λεπτομέρεια. Μέσα από τις εκατοντάδες διεθνείς συμμετοχές, είχαμε και δυο που "Επιμένουν Ελληνικά".

Δυο Ελληνικές συμμετοχές που με τα περίπτερα τους, της Union Optic ABEE και της Nea Optiki A.E. έδωσαν το ελληνικό στίγμα και που σύμφωνα με τις δηλώσεις των εκπροσώπων τους έμειναν ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα της συμμετοχής τους. Οι Έλληνες επισκέπτες και αυτοί ήταν περιορισμένοι και αυστηρά επιλεκτικοί στις συνεργασίες τους. Μια έκθεση "ακριβή" για το ελληνικά δεδομένα θα λέγαμε.

Παρ' όλα αυτά όμως, ως διεθνής εμπορική έκθεση για την οπτική και το σχεδιασμό, η Opti αντιπροσωπεύει και παρουσιάζει με τεχνολογία αιχμής, ολόκληρο το οπτικό φάσμα, από τους σκελετούς με τους φακούς οράσεως, γυαλιά ηλίου, φακούς επαφής, προϊόντα χαμηλής όρασης, εξοπλισμού καταστημάτων, και hi-tec τεχνικό εξοπλισμό. Την ίδια στιγμή, η Opti προσφέρει μια πλατφόρμα για πρωτοεμφανιζόμενα προϊόντα με ειδικές παρουσιάσεις τόσο για τους ηγέτες της διεθνούς αγοράς όσο και για τις νεοσύστατες επιχειρήσεις. Δείτε το πλούσιο φωτογραφικό υλικό από την έκθεση που μας προμήθευσαν οι καλοί φίλοι και συνεργάτες που ήταν εκεί και που δυστυχώς εμείς δεν τα καταφέραμε. Δύσκολη η συννενόηση με τους γερμανούς φίλτατοι. Ευχαριστούμε για το φωτογραφικό υλικό λοιπόν τον Λευτέρη Καραγεωργιάδη της Eye Art Lab., τον Άγγελο Δεστούνη της Nea Optiki S.A. και τον Ίνο Βαρσάνο της Union Optic ABEE.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε όμως τον Νίκο Ανδρεάδη των Andreadis Optical από την Κατερίνη, που μας έστειλε αρκετές εξαιρετικές φωτογραφίες και μεταξύ άλλων με τον Lapo Ercan (εγγονός του Gianni Agnelli ) ιδιοκτήτης της Juventus , Italian Independent, Fiat κτλ , τον Pierluigi Marinelli Γεν.Διευθυντή της Italian Independent, αλλά και τους δικούς μας Π. Πιτσάκη, Τάσο Ρεκουνιώτη, Αλ. Κεχαγιόπουλο, Αδ. Καννέτη και άλλους καλούς φίλους.

 
Ραντεβού στην Opti 2017
 

LAST-Στιγμιοτυπο-2016-01-21-19.20.42

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4