Arrivederci al prossimo MIDO dal 25 al 27 Febbraio 2017

Mε βάση το ρεκόρ του 2015, η φετινή έκθεση οπτικών ειδών ήταν εξαιρετική, προσθέτοντας επιπλέον χώρους διότι εκτός από τους περσινούς εκθέτες, περισσότερες από 106 νέες εταιρείες επέλεξαν να προβάλουν τα προϊόντα τους στην MIDO 2016. Επίσης το μεγάλο νέο στη MIDO 2016 ήταν η παρουσίαση της More!, η οποία ξεκινάει σαν εργαστήριο ιδεών και πειραματισμού, με σκοπό να αναδείξει νέες πρωτοποριακές εταιρείες με φρέσκες ιδέες και δημιουργικές προτάσεις.

Ο πρόεδρος της MIDO Cirillo Marcolin αναφερόμενος στα οικονονικά μεγέθη της Ιταλικής αγοράς επεσήμανε ότ ήταν πολύ ενθαρρυντικά για την εικόνα της χώρας καθώς οι εξαγωγές παρουσίασαν αύξηση 12,3% και έφτασαν τα 3.4δις ευρώ.

Περισσότερες περιοχές, περισσότεροι εκθέτες, περισσότεροι επισκέπτες:  Ένα θέμα με το "σύμβολο συν"
Η 46η διεξαγωγή της MIDO, ήταν αξιοσημείωτη για το σύμβολο "συν": Μεγάλωσαν οι εκθεσιακοί χώροι, με τη νέα αίθουσα MORE! Έχοντας κατακτήσει όλα όλους τους στόχους, με νέες συμμετοχές και τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου από όλο τον κόσμο, κατέκτησε άλλο ένα νέο ρεκόρ με πάνω από 52 χιλιάδες επισκέπτες σε ένα τριήμερο, σημειώνοντας αύξηση 7% σε σύγκριση με το 2015.
 
«Η πρόκληση για μας ήταν όχι μόνο να επαναλάβουμε την επιτυχία του περασμένου έτους - είπε ο Πρόεδρος της Mido Cirillo Marcolin - αλλά να προσπαθήσουμε να κάνουμε περισσότερα. Χάρη στη συμμετοχή και τη διάθεση όλων των εταιρειών, οι αγοραστές και τα μέσα ενημέρωσης που έχουν ανανεώσει την εμπιστοσύνη τους, καταφέραμε και πάλι να επιβεβαιώσει η MIDO την εκ νέου την παγκόσμια πρωτοπορία της με αυτό το μεγάλο γεγονός. Η ικανοποίση των εκθετών αλλά και των επισκεπτών που είδαμε στη MIDO 2016, είναι η απόδειξη των εξαιρετικών αποτελεσμάτων που έχουν επιτευχθεί αυτό το έτος. "
 
«Η ανταπόκριση των εκθετών - δήλωσε ο αντιπρόεδρος της MIDO  Giovanni Vitaloni - μαρτυρά τη θετική ενέργεια και το ενεργό κλίμα που κυριάρχησε φέτος, ενισχύοντας την πεποίθηση ότι η συνεχής και αδιάκοπη αφοσίωση στην έρευνα και σκάουτινγκ για τις νέες επιχειρήσεις είναι ο σωστός τρόπος για να για να αναπτυχθεί περαιτέρω ο κλάδος της οπτικής.
 
Η MIDO 2016 ήταν επίσης πιο κοινωνική: σε σύγκριση με τα προηγούμενα χρόνια, υπήρξε μια αύξηση 100% σε περιεχόμενο και αλληλεπιδράσεις. Το επίσημο hashtag #MIDO2016 χρησιμοποιήθηκε από τους χρήστες του δικτύου σε πάνω από 10 χιλιάδες post στο Instagram και το Twitter, ενώ η διεύρυνση των likes και οι συμμετοχές στο Facebook έχουν αυξηθεί κατά πάνω από 2.000 νέες επαφές.

Όσον αφορά τις τέσσερις ελληνικές συμμετοχές: V-Italian Concepts, Νέα Οπτική, Optoya και Greek Handmade Frames, συγκέντρωσαν τα βλέμματα και το εξαιρετικό ενδιαφέρον των διεθνών επισκεπτών της Mido. Σύμφωνα με δηλώσεις, η ικανοποίηση όλων ήταν εξαιρετικά θετική και οι παραγγελίες και νέες συνεργασίες που ανέπτυξαν ξεπέρασαν κατά πολύ τις προσδοκίες τους.

Οι πλέον των 400 Ελλήνων επισκεπτών απ' όλη την Ελλάδα και παρ' όλη την περιορισμένη χρονική διάρκεια της έκθεσης και τον βροχερό καιρό, έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την επίσκεψή τους στη MIDO και το Μιλάνο.


Ραντεβού στην επόμενη MIDO 25 έως 27 Φεβρουαρίου 2017.


Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4