Franchise: Ευκαιρία Δυναμικής Επαγγελματικής Ανάπτυξης με τα Ez2C του Ομίλου "Optical Papadiamantopoulos"

Το who is who των Ez2C για τον παλιό και τον νέο επαγγελματία της όρασης αλλά και τον υποψήφιο επενδυτή.
SHOP GYALIA SYNTHESHΕυκαιρία Δυναμικής Επαγγελματικής Ανάπτυξης με τη μέθοδο του franchise στην αλυσίδα των Ez2C του Ομίλου "Optical Papadiamantopoulos.
Τα Easy to See έκαναν την δυναμική τους εμφάνιση  στην ελληνική αγορά οπτικών το 2011 προσφέροντας στον συνειδητοποιημένο καταναλωτή αυτά που αναζητούσε: πλήρη διαφάνεια τιμών και μεγάλη ποικιλία οπτικών ειδών σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές,  χωρίς όμως «εκπτώσεις» στα θέματα υγείας και ποιότητας.
Λειτουργώντας αντίστροφα από τα άλλα οπτικά καταστήματα, προσφέρουν μέσω μιας απλής διαδικασίας την δυνατότητα σε εκείνον  που ζητά ξεκάθαρη τιμολογιακή πολιτική, να γνωρίζει το ακριβές κόστος  των γυαλιών του πριν ακόμη επισκεφθεί το κατάστημα.
Με βάση τους βαθμούς μυωπίας του και επιλέγοντας σκελετό μέσα από μεγάλη ποικιλία μοναδικών αποκλειστικών συλλογών μπορεί να γνωρίζει από την αρχή, χωρίς κρυμμένες χρεώσεις, την τελική τιμή. Καθιερώνοντας αυτό το καινοτόμο  για τα ελληνικά αλλά και τα ευρωπαϊκά δεδομένα concept λειτουργίας, εδραιώθηκαν  πανελλαδικά μετρώντας σήμερα στο ενεργητικό τους δώδεκα καταστήματα μέσω ενός επιλεκτικά επεκτεινόμενου δικτύου franchise. Πάντα προς όφελος του καταναλωτή υιοθέτησαν την “Get more for less” προσέγγιση στο πνεύμα της εποχής: μόνιμες “value for money” προσφορές, αποκλειστικές υπηρεσίες αλλά και ασύγκριτη, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση από  τους εξειδικευμένους οπτικούς - οπτομέτρες είναι μόνο μερικά από τα ανταγωνιστικά τους  πλεονεκτήματα.
Αν και σχετικά νέα εταιρεία τα EZ2C,  στηρίζουν την επιτυχία τους στο  background και την εμπειρία 100 χρόνων! Βασίζονται δε, στην τεχνογνωσία και την αναγνωρισμένη αξιοπιστία  που τους προσδίδει ένας από τους ιστορικότερους  οίκους οπτικών στην Ελλάδα, η Optical Papadiamantopoulos Group. 

Ήδη από το 2008, το concept EZ2C  δοκιμάστηκε και στη συνέχεια βελτιώθηκε στα τέσσερα εταιρικά καταστήματα του ομίλου.  Από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα έως σήμερα αδιαπραγμάτευτες  αρχές  της Optical Papadiamantopoulos Group παραμένουν η καινοτομία και η πρωτοπορία. Πάνω σε αυτές στηρίχθηκαν τρεις γενιές οικογενειακής ηγεσίας για να τον αναδείξουν ως εκείνον που προσφέρει τα πιο ιδιαίτερα προϊόντα που υπάρχουν στον  απαιτητικό χώρο της όρασης.
Στη δεκαετία του ’60, υπήρξε ο πρώτος οπτικός οίκος στη χώρα που εφάρμοσε φακούς επαφής. Δεν είναι τυχαίο ότι ήταν και  ο πρώτος που απέκτησε το πιστοποιητικό EN ISO 9002 ως αναγνώριση  της  υψηλής ποιότητας  των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων. Σήμερα συνεχίζουν να επεκτείνονται στην ελληνική αγορά κάνοντας  ολοένα και περισσότερο αισθητή την παρουσία τους. Με γερές βάσεις που ακουμπάνε στην εμπειρία του παρελθόντος και ένα  δυναμικό παρόν σήμερα, δεν επαναπαύονται αλλά αναβαθμίζουν συνεχώς τις υπηρεσίες τους  για να ανταποκρίνονται στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών τους.

Γιατί καλή όραση σημαίνει καλή ποιότητα ζωής και το όραμά του ομίλου είναι να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα των ανθρώπων. Να προσφέρουν πάντα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών σε προσιτές τιμές, να χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας. Με λίγα λόγια ο πελάτης να αισθάνεται τα EZ2C σαν το δικό του κατάστημα!
Έτσι λοιπόν αν ο υποψήφιος franchisee συμφωνεί με τις παραπάνω αρχές τότε εύκολα και προσιτά μπορεί να ενταχθεί στην οικογένεια των EZ2C.
Σε μια οικογένεια που μπορούν να ενταχθούν τόσο υφιστάμενοι επαγγελματίες, όσο και νέοι οπτικοί - οπτομέτρες, αλλά και απλοί επενδυτές πάντα με όρεξη και συνέπεια για καλή δουλειά, προσδοκώντας σε μια άκρως θετική πορεία των επαγγελματικών τους στόχων.

EZ2C PHOTO 600X600

SHOPSHOP PAIDIKA

N1 350X3504 350X350 
Οι φωτογραφίες είναι από την ετήσια συνάντηση των franchisee το 2018 στις εγκαταστάσεις του Club Hotel Casino Loutraki. 

Περισσότερες πληροφορίες: Ez2C

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4