Optoya New Vision: The Future of Optics, από την Zeiss

Την Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου η ΟΠΤΟΓΥΑ ΝΕΑ ΟΡΑΣΗ διοργάνωσε την πρώτη εκδήλωση της χρονιάς στο χώρο των οπτικών με θέμα “The Future of Optics”. Στον χώρο Τζαφέρη 16, έναν

exclusive boutique co-working space, πραγματοποιήθηκε η ημερίδα-σεμινάριο με καλεσμένο τον ομιλητή Mr. Lekic Mario, Training Manager of ZEISS for East Europe.
Στην κατάμεστη αίθουσα κατά την διάρκεια των δύο workshops ( workshop 1: Καλύτερη όραση με "Premium" Προϊόντα & workshop 2: Πολυεστιακοί Φακοί και Λύσεις στα προβλήματα προσαρμογής) όπου και παρουσιάστηκαν τεχνικές πώλησης για καλύτερη όραση με “premium” προϊόντα και προτάθηκαν λύσεις στα προβλήματα προσαρμογής των πολυεστιακών φακών.
Στο απογευματινό σεμινάριο οι εγασίες συνεχίστηκαν με τα παρακάτω θέματα: UV Protection in Clear ZEISS Lenses, DriveSafe, New Photofusion Colors, AdaptiveSun. Κλείνοντας τις εργασίες οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για την ιστορία της ZEISS, για τα νέα προϊόντα και υπηρεσίες που θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Απρίλιο του 2018. Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση των αλλαγών και νέων που έχουν λάβει χώρα στην παγκόσμια αγορά των οπτικών. Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία και στους συμμετέχοντες θα δοθεί προσωπικά πιστοποιητικό εγκεκριμένο από την ZEISS για την παρακολούθηση της ημερίδας.

Οι "οικοδεσπότες" και επί της υποδοχής Απόστολος Χατζηαργύρης, Κατερίνα Χατζηαργύρη και οι συνεργάτες τους, είχαν την ευκαιρία - κατά την διάρκεια των διαλειμάτων για cafe αλλά και του μεσημεριανού γεύματος  - μέσα σε ένα ιδιαίτερα φιλικό και εγκάρδιο κλίμα να ανταλλάξουν σκέψεις και απόψεις για τα επαγγελματικά δρώμενα και όχι μόνο, με όλους τους προσκεκλημένους.
Δυναμική επανατοποθέτηση λοιπόν των Οφθαλμικών Φακών Zeiss από την Optoya New Vision, με φυσικό επακόλουθο την αύξηση του ανταγωνισμού, και ως αποτέλεσμα το τελικό όφελος του καταναλωτή.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4