Kokkoris Optics: Το νέο exclusive luxury κατάστημα στην καρδιά της Αθήνας!

 

“Οι άνθρωποι κάνουν τα πράγματα να γίνονται”!
Kokkoris Optics, Grand Opening!

Το καλύτερο ίσως event των τελευταίων ετών και σίγουρα του 2018, με μια μοναδική βραδιά, άρτια οργανωμένη,
με τη σφραγίδα του Μηνά Κόκκορη και πλαισιωμένη από πολλές προσωπικότητες. Με...

Κορυφαίους οφθαλμιάτρους, οπτικούς, εισαγωγείς, επιχειρηματίες, καλλιτέχνες, πολιτικούς, δημοσιογράφους και πολλούς “ανώνυμους” και “επώνυμους” πελάτες. Ένα μοναδικό οπτικό μαγαζί, ένα αψεγάδιαστο κατάστημα, με μοναδικούς και εκλεκτούς προσκεκλημένους και μια εξαιρετική βραδιά για όλους τους τυχερούς και εκλεκτούς φίλους του Μηνά στα επίσημα εγκαίνια του νέου Kokkoris Optics στην καρδιά της Αθήνας στην Μητροπόλεως 21.
03
Ποιος είναι ο Μηνάς Κόκκορης; Είναι εκείνος που πάντα “τολμάει” το καινούριο, που “κυνηγάει” την πρόκληση. Ένα ανήσυχο άτομο που κάθε μέρα γεννάει το μυαλό του ιδέες και τις υλοποιεί, που δεν φοβάται να ρισκάρει, που δεν τον τρομάζει ο όγκος και το βάρος μιας δουλειάς. Είναι ικανός και σε κάνει να μοιραστείς το όραμά του μαζί σου και οι άλλοι με τη σειρά τους να το πιστέψουν, να το υποστηρίξουν και να το πάνε παρακάτω όλοι μαζί!

Με δουλειά, με αγάπη και πολύ σεβασμό γι’ αυτό που γίνεται ! Αυτή είναι και η “κρυφή” συνταγή του Μηνά και αυτή ακριβώς και η επιτυχία του! Και όπως λέει και ο ίδιος: “Οι άνθρωποι κάνουν τα πράγματα να γίνονται”!

Παράλειψη θα ήταν να μην αναφέρουμε και τους στυλοβάτες της πορείας αυτής της οικογένειας: Την Τόνια, την Ιωάννα και την Μυρτώ.

Ένα μικρό δείγμα από από την εξαιρετική βραδιά το έχετε.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4