CircumEye – Η Έκθεση που Αποθεώνει τα Brands, Έγινε Πραγματικότητα!

Η επιτυχημένη έκθεση CircumEye είναι πλέον παρελθόν, αφήνοντας πίσω της έναν αέρα ανανέωσης και αλλαγής, τους καλύτερους οιωνούς για το μέλλον, τα πιο θετικά σχόλια και τις πιο όμορφες εντυπώσεις, από έναν κλάδο που δείχνει ότι είναι «παρών», µε σχέδια για το μέλλον και επιχειρηματικούς στόχους.

Το ραντεβού των επαγγελματιών της όρασης έγινε πραγματικότητα, παρουσιάζοντας την πληρέστερη εικόνα των Brands. Το ενδιαφέρον ήταν μεγάλο και η επισκεψιμότητα απέδειξε ότι οι οπτικοί επιθυμούν και στοχεύουν στα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για την επιχείρησή τους, κάτι που µας κάνει πολύ αισιόδοξους, αφού ο κλάδος συνεχίζει δυναμικά, µε τις καλύτερες βλέψεις για το μέλλον.
Circum-Eye0145 350χ237Circum-Eye0139

 Η ομάδα της διοργάνωσης του CircumEye, κατάφερε να δημιουργήσει ένα περιβάλλον έμπνευσης και ενημέρωσης για τους οπτικούς πάνω σε καθετί νέο που κυκλοφορεί στην ελληνική και διεθνή αγορά. Να αναδείξει σχεδιαστές και Brand με μία πιο πρωτοποριακή, καινοτόμα και δημιουργική προσέγγιση. Συναντώντας τους πρόσωπο με πρόσωπο, οι επισκέπτες είχαν μία μοναδική ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία που κρύβεται πίσω από κάθε brand και να κατανοήσουν τον οραματισμό και τη δημιουργική προσέγγιση κάθε σχεδίου. 

Circum-Eye0165Circum-Eye0185

Η τελειότητα ήταν το χαρακτηριστικό του CircumEye, του οποίου η δύναμη και η δομή βασίζονται σε λίγα, αλλά θεμελιώδη στοιχεία: ένα μικρό group επιλεκτικών brands και ένα μινιμαλιστικό, αλλά πολύ ελκυστικό layout, σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να ενθαρρύνει την επιχειρηματικότητα. Η ατμόσφαιρά του CircumEye ήταν γεμάτη από θετική διάθεση, η οποία προάγει την έμπνευση και τη δημιουργικότητα των εκθετών και των επισκεπτών αντίστοιχα, σε έναν μοναδικό χώρο, προσφέροντας ένα μοναδικό συνδυασμό για τον κλάδο, ενώ η ιδέα των απλών σημείων, σε συνδυασμό με τη μινιμαλιστική αίθουσα κατάφερε να παρουσιάσει μία δημιουργική ατμόσφαιρα!

Circum-Eye0239Circum-Eye0303

Το CircumEye πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ, ένα μοναδικό μέρος με πρωτοποριακή σχεδίαση, προηγμένο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, άρτια τηλεπικοινωνιακή υποδομή και αξεπέραστη ποιότητα υπηρεσιών, όπου ο συνδυασμός λειτουργικότητας και αισθητικής ενώθηκαν αρμονικά. 


Σας ευχαριστούμε όλους για την έμπρακτη υποστήριξη και τη συμμετοχή σας! 
Σύντομα θα ορίσουμε το νέο μας ραντεβού!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4