Ξεκίνησε η Ενημερωτική Καμπάνια του Σ.Ο.Ο.Β.Ε.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ!!!
Ενημερωτική καμπάνια από το Σύλλογο Οπτικών Οπτομετρών Β. Ελλάδος
προς τους καταναλωτές.

GEN. FLAT 680X357
Με ένα κεφάτο Summer Party στο Shark στην Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη, για τα μέλη και τους συνεργάτες του ξεκίνησε ο Σύλλογος Οπτικών Οπτομετρών Β.Ελλάδος (Σ.Ο.Ο.Β.Ε) την θερινή (2019) εκστρατεία ενημέρωσης των καταναλωτών “Προστατέψτε τα μάτια σας”.
Η εκστρατεία του Συλλόγου, που έχει γίνει θεσμός, έχει σκοπό την ενημέρωση του κοινού για τη σωστή προστασία των ματιών και τους κινδύνους από τις απομιμήσεις.
Με μια σειρά δράσεων που ακολουθούν, ο Σ.Ο.Ο.Β.Ε. περνάει το μήνυμα στους καταναλωτές “Προστατέψτε τα μάτια σας” επιλέγοντας γυαλιά ηλίου, οράσεως και φακούς επαφής ΜΟΝΟ από τα νόμιμα οπτικά καταστήματα και τους παροτρύνουν να μην εμπιστεύονται την πιο πολύτιμη αίσθηση της όρασης σε πλανόδιους και αναρμόδιους!

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν διανομές ενημερωτικών φυλλαδίων σε beach bar, ενημερωτικές ομιλίες, παρουσίαση της καμπάνιας σε τηλεοπτικές εκπομπές, ενημερωτικές δράσεις σε σχολεία, πανεπιστήμια και επιχειρήσεις.

Χορηγοί της καμπάνιας είναι οι εταιρείες: Bausch + Lomb, Sicaras, Bairamoglou, Gerolymatos Optics, Karamouzis Optical Group, Prime Optics, Premium Vision.

Την οργάνωση της καμπάνιας και των εκδηλώσεων έχει αναλάβει η εταιρεία TSAKALOU Interactive P.R.

 02-335χ22301
0304

0506-335χ223

071) Έλενα Σιώπη υπεύθυνη γραφείου Θεσσαλονίκης  της ΚΑΡΑΜΟΥΖΗΣ Οpticalgroup , Σταμάτης Κωνσταντίνος, Έλενα Ποπέσκου,Κριεζής Δημήτρης μέλη του Δ.Σ. του Σ.Ο.Ο.Β.E.
2) Το Δ.Σ. του Σ.Ο.Ο.Β.Ε.
3) Από την εταιρία ΣΥΚΑΡΑΣ 
4) Αργυραίος Γρηγόρης απο την εταιρία GEROLYMATOS
5) Στεφανίδης Γιάννης ( EMPIRE )
6) Αθανασιάδου Στέλλα από την BAUSCH+LOMB
7)Κηπόπουλος Άκης της NOVAX , Ανδρεάδης Νίκος και Ζαννής Δημήτρης

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4