Η "πρώτη επίσημη" παρουσίαση των Emilio Pucci Eyewear στην Ελλάδα


Μαγευτική ήταν η "επίσημη πρώτη" η παρουσίαση από τον οπτικό οίκο Παπαβασιλείου της συλλογής γυαλιών Emilio Pucci στην Ελλάδα, που έγινε στο μεγαλύτερο φιλανθρωπικό πάρτυ μόδας του καλοκαιριού στο Mansion Events στην παραλία Γλυφάδας. Ο εισαγωγικός οπτικός οίκος Παπαβασιλείου...

παρουσίασε με επιτυχία τη νέα collection γυαλιών ηλίου και οράσεως Emilio Pucci ενώ την βραδιά παρουσίασε μ’ επιτυχία η κα Έλενα Τσαβαλιά.
Εξέχοντα πρόσωπα από τον οπτικό χώρο, το θέαμα και την πολιτική τίμησαν την βραδιά με την παρουσία τους ενώ πλήθος κόσμου, φίλοι και υποστηρικτές, έδωσαν ένα ηχηρό μήνυμα για την αγάπη όλων των παιδιών που μας χρειάζονται τώρα περισσότερο από ποτέ.
Η βραδιά είχε άρωμα, διάθεση και χρώμα, αλλά πάνω απ’ όλα φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα της βραδιάς διατέθηκαν για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, μέσω της Μ.Κ.Ο. Αγάπη Παιδιών-LoveKids.

Με την ολοκλήρωση της επίδειξης τα ηνία πήραν χορευτικοί σύλλογοι που με τους ρυθμούς της salsa και του tango έδωσαν στη βραδιά θέρμη και διατήρησαν το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων αμείωτο.
Όλοι οι συντελεστές της μεγάλης βραδιάς εργάστηκαν με χαρά, μεράκι και ενθουσιασμό για να δώσουν ο καθένας το στίγμα του αλλά και να μεταφέρουν το μήνυμα του φιλανθρωπικού οργανισμού Αγάπη Παιδιών– LoveKids για ακόμα μία χρονιά.

Μόδα, ομορφιά, χαμόγελα και υπέροχη διάθεση ήταν εκεί, σ’ ένα πάρτυ από αυτά που σκέφτεσαι αν θέλεις να πας, ιδίως ένα βράδυ Κυριακής, αλλά σε δικαιώνουν και σε κάνουν να θες να κρατήσει … λίγο ακόμα.


Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4