Πολλές φορές δεχόμαστε προσκλήσεις για διάφορες εκδηλώσεις, παρουσιάσεις, σεμινάρια, κλπ, χωρίς επί της ουσίας να γνωρίζουμε αν πραγματικά μας ενδιαφέρουν. Αυτή τη φορά η EYE ART Labaratories και ενόψει του ΔΩΡΕΑΝ σεμιναρίου που θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα την Κυριακή 24/01/2016, μας κάλεσε στη Θεσσαλονίκη και στις εκεί εγκαταστάσεις της για μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη-παρουσίαση. Με μεγάλη μας χαρά ανταποκριθήκαμε στον "πειρασμό". Παρακολουθήστε λοιπόν μια τελείως αυθόρμητη και non stop συνέντευξη για τις πρωτοποριακές δραστηριότητες της εταιρίας πού έχουν ξεφύγει από τα "περιορισμένα" όρια της πατρίδας μας. Ο Λευτέρης Καραγεωργιάδης και ο Νίκος Βασιλείου, στη διάθεσή σας οι οποίοι μάλλον προκαταβολικά απαντούν σε όλες τις απορίες τόσο των επαγγελματιών, όσο και των καταναλωτών. Δείτε το video παρακάτω.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η EYEART Laboratories (www.eyeart.org), στα πλαίσια του προγράμματος Lens Clinic, με στόχο τη συνεχιζόμενη επιστημονική ενημέρωση των συνεργατών της,
                               σας προσκαλεί την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, ώρα 9:30 στο ξενοδοχείο "AIROTEL Stratos Vassilikos" στην Αθήνα στο κλινικό φροντιστήριο με θέμα:...
Συμμετρικός και Ασύμμετρος Αστιγματισμός (κερατόκωνος, μετά από μεταμόσχευση κερατοειδή, μετατραυματική διόρθωση, μετά από CXL)

• Μυστικά Διάθλασης (τεχνικές πέρα από την κλινική ρουτίνα)

• Καινοτομικά Προϊόντα Ενίσχυσης της Όρασης και Οφθαλμικής Προσθετικής Αποκατάστασης

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πρακτική εξάσκηση στην εφαρμογή και αξιολόγηση σκληρικών, μαλακών κερατοκωνικών και αεροδιαπερατών φακών επαφής, τοπογραφία, παράλληλα με την παρουσίαση περιστατικών και την επίλυση προβλημάτων (after care).

Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος λόγω της πρακτικής άσκησης του προγράμματος.

Η παρακολούθηση του φροντιστηρίου για τους συμμετέχοντες είναι ΔΩΡΕΑΝ και παρέχεται στα πλαίσια της εταιρικής ευθύνης για την εξειδικευμένη εκπαίδευση των επαγγελματιών οφθαλμικής υγείας και απευθύνεται ΜΟΝΟ σε Οπτικούς, Οπτομέτρες.

Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλώ επικοινωνήστε:

NB Events,Τηλ.: 2310 223 461, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4