Αδιαχώρητο στο ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάριο της EYE ART Lab.

Το αδιαχώρητο στο ΔΩΡΕΑΝ Σεμινάριο της EYE ART Labaratories που θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016, ώρα 09:30 στο ξενοδοχείο "AIROTEL Stratos Vassilikos" στην Αθήνα. Προσοχή!!!...

Εάν δεν έχετε επιβεβαιώσει τη συμμετοχή σας δεν πρόκειται να βρείτε θέση. 

Η εταιρία, μάς είχε καλέσει στη Θεσσαλονίκη και στις εκεί εγκαταστάσεις της για μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη-παρουσίαση. Με μεγάλη μας χαρά ανταποκριθήκαμε στον "πειρασμό". Παρακολουθήστε λοιπόν μια τελείως αυθόρμητη και non stop συνέντευξη για τις πρωτοποριακές δραστηριότητες της εταιρίας πού έχουν ξεφύγει από τα "περιορισμένα" όρια της πατρίδας μας. Ο Λευτέρης Καραγεωργιάδης και ο Νίκος Βασιλείου, στη διάθεσή σας οι οποίοι μάλλον προκαταβολικά απαντούν σε όλες τις απορίες τόσο των επαγγελματιών, όσο και των καταναλωτών. Δείτε το video παρακάτω.

Επειδή ακριβώς δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο στο σεμινάριο αυτό η EYE ART, πρότεινε στα ΑΤΕΙ Αθηνών και Αιγίου την διεξαγωγή αντίστοιχων σεμιναρίων για τους φοιτητές τους εκεί. Το ΑΤΕΙ Αιγίου ανταποκρίθηκε ήδη. Το ΑΤΕΙ Αθηνών ακόμη δεν έχει απαντήσει εξ όσων γνωρίζουμε και πιστεύουμε ότι μάλλον είναι θέμα διαδικαστικό, για να μην μείνουν οι νέοι υποψήφιοι επιστήμονες χωρίς την ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις.

ATEI Wet lab astigmatism

 
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4