Το backstage video της Pepe Jeans® με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

 Δείτε τo εντυπωσιακό backstage video της Pepe Jeans® Eyewear 

Η πρόσφατη καμπάνια της Pepe Jeans® Eyewear με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Αργυρό απέδωσε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Το "Making of" video προβάλλει τον χαρακτήρα του brand και ταυτόχρονα αναδεικνύει το φρέσκο look της συλλογής γυαλιών ηλίου αλλά και τη νέα συνεργασία με τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Argyros 700x499


Η γνωστή σε όλο τον κόσμο Pepe Jeans, βρήκε στο δημοφιλή καλλιτέχνη την προσωπικότητα και το στυλ που πρεσβεύει το brand και ο τραγουδιστής έγινε ο πρώτος Έλληνας που φωτογραφίζεται σε επίσημη καμπάνια των γυαλιών ηλίου της Pepe Jeans.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός φωτογραφήθηκε σε κεντρικά σημεία του ιστορικού κέντρου της Αθήνας και όχι μόνο, κρατώντας αναλλοίωτο τον χαρακτήρα του δημοφιλούς brand γυαλιών ηλίου, που θέλει το “Pepe Jeans style” να ξεπηδά μέσα από το αστικό τοπίο. Η φωτογράφηση της καμπάνιας πραγματοποιήθηκε απ' την Ιωάννα Τζετζούμη σε styling Έλενας Βαζούρα και grooming Άντζελας Περδικομάτη.

Κλασσικές γραμμές με μοντέρνο twist, χρώμα και φακοί σε εντυπωσιακούς καθρέφτες είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την collection γυαλιών ηλίου της Pepe Jeans για το καλοκαίρι 2016.

Δείτε όλη την καμπάνια και τα διαθέσιμα μοντέλα Pepe Jeans εδώ
http://bairamoglou.gr/gyalia-hliou-oraseos/gyalia-hliou/pepe-jeans-sun 
ή εδώ
https://www.facebook.com/PepeJeansGreece.Eyewear

* Η Pepe Jeans Eyewear, αντιπροσωπεύεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από την εταιρεία Βαϊράμογλου Α.Β.Ε.Ε.

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4