Νέα συλλογή γυαλιών BOSS Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016

image006
 
Η συλλογή γυαλιών BOSS Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 παραπέμπει στην κατασκευαστική αρτιότητα και την καινοτόμα λειτουργικότητα που καθορίζουν τον οίκο. Κάθε κομμάτι της νέας συλλογής διαθέτει αυθεντική διακριτικότητα, απόλυτη άνεση και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια...
 
 
BOSS 0838S-72YBOSS 0842-R80
ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Μοντέλα: Γυαλιά ηλίου BOSS 0838/S και γυαλιά οράσεως BOSS 0842
Αυτά τα ανδρικά γυαλιά ηλίου και οράσεως είναι εξαιρετικά ελαφριά και εύκαμπτα. Οι ρετρό εμπνεύσεως και συνάμα σύγχρονες φόρμες διαθέτουν πατενταρισμένη άρθρωση χωρίς βίδες, καθώς και χαρακτηριστικές λεπτομέρειες όπως η λεπτή διπλή γέφυρα στα γυαλιά ηλίου και τα αποκλειστικά προστατευτικά μύτης με τη διακριτική ένδειξη «BOSS».


Τα γυαλιά ηλίου διατίθενται σε μια ελκυστικά αρρενωπή χρωματική παλέτα: ματ μαύρο/ματ χρυσό με καφέ φακούς, ματ μπορντό/μαυρισμένο ασημί με καφέ γκρι φακούς, ματ μπλε/ματ ασημί με πράσινους φακούς, ματ μαύρο/ματ σκούρο μαυρισμένο ασημί με γκρι μπλε φακούς και ματ μόκα/ματ σκούρο μαυρισμένο ασημί με γκρι πολωτικούς φακούς.


BOSS0854 VQM 02

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ-ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΡΜΑ

Αυτά τα εκλεπτυσμένα και σύγχρονα γυναικεία μοντέλα διαθέτουν βραχίονες επενδυμένους με αληθινό δέρμα. Ο συνδυασμός χρωμάτων και υλικών είναι στο πνεύμα της συλλογής BOSS Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016. Τα γυαλιά ηλίου διαθέτουν σύγχρονο στρογγυλεμένο μπροστινό μέρος  από ασετάτ με διπλή μεταλλική γέφυρα. Τα γυαλιά οράσεως, με το μπροστινό τους μέρος σε φόρμα «μάτι της γάτας» από ασετάτ, διαθέτουν μεταλλική γέφυρα.
 
Τα στρογγυλά γυαλιά ηλίου είναι διαθέσιμα σε μπεζ με καφέ ντεγκραντέ φακούς, μπλε με γκρι γαλάζιους ντεγκραντέ φακούς, σκούρα ταρταρούγα με καφέ ντεγκραντέ φακούς και μαύρο με σκούρους γκρι ντεγκραντέ φακούς.
BOSS 0853S-NPI
Τα γυαλιά ηλίου Boss παράγονται και διανέμονται από το Safilo Group.

Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα οπτικά καταστήματα.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4