Νέοι Φακοί Επαφής 1-Day Acuvue® Moist Multifocal (για πρεσβυωπία)

Έχοντας ως βασικό μας στόχο τη μέγιστη ικανοποίηση των χρηστών φακών επαφής,είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από τον Νοέμβριο του 2016 οι φακοί επαφής ημερήσιας αντικατάστασης 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL (για πρεσβυωπία) είναι πλέον διαθέσιμοι (σε συσκευασίες των 30 & 90 φακών) καλύπτοντας τις ανάγκες των χρηστών.


Η Johnson & Johnson Vision Care έχει εξελίξει την τεχνολογία των πολυεστιακών φακών επαφής, έτσι ώστε να συνεχίσετε να ανταποκρίνεστε στις ανάγκες των χρηστών σας καθώς μεγαλώνουν.

Οι φακοί επαφής ημερήσιας αντικατάστασης 1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCAL είναι ειδικά σχεδιασμένοι για το σχήμα και τη λειτουργία του οφθαλμού καθώς ωριμάζει, εξασφαλίζοντας μία εξαιρετική εμπειρία όρασης. Κατασκευασμένοι με το υλικό των φακών                                                             1-DAY ACUVUE® MOIST προσφέρουν μία μακράς διάρκειας ασπίδα ενυδάτωσης που βοηθά στη μείωση των συμπτωμάτων ξηρότητας για τους χρήστες φακών επαφής με πρεσβυωπικούς οφθαλμούς.

Με τους 1-DAYACUVUE®MOISTMULTIFOCALτο 94% των χρηστών εφαρμόζονται επιτυχώς με 2 ζευγάρια φακών ή λιγότερο ακολουθώντας τον οδηγό εφαρμογής.1  

Με εύρος ισχύος από -9.00D έως +6.00D, ανά 0.25D βήματα και ADD (LOW, MID, HIGH)  οι χρήστες φακών επαφής με πρεσβυωπίαμπορούν να απολαμβάνουν εξαιρετικά επίπεδα άνεσης, όρασης και υγείας.

fakoi.png

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών (210 2834537-8) ή τον εκπρόσωπο πωλήσεων της εταιρίας.

* Όλοι οι φακοί επαφής ACUVUE® έχουν Κατηγορίας 1 ή Κατηγορίας 2 προστασία από τη UV ακτινοβολία ενάντια στη μετάδοση  των επιβλαβών ακτίνων στον κερατοειδή χιτώνα και μέσα στα μάτια. Οι φακοί επαφής με UV προστασία ΔΕΝ αντικαθιστούν τα γυαλιά με UV προστασία όπως τα γυαλιά ηλίου γιατί δεν καλύπτουν πλήρως το μάτι και την περιοχή γύρω από αυτό.

1.JJVC data on File 2015.
ACUVUE® και1-DAY ACUVUE® MOIST MULTIFOCALαποτελούν εμπορικά σήματα της Johnson & Johnson Hellas Commercial and Industrial S.A.© Johnson & Johnson Hellas Commercial and Industrial S.A. 2016.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4