Συλλογή γυαλιών Fendi - Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016-2017

Ο οίκος FENDI παρουσιάζει την Συλλογή Γυαλιών Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016-17, αποθεώνοντας την κομψότητα του μέσα από διακριτικό και ιδιαίτερο γεωμετρικό σχεδιασμό, ο οποίος υπογραμμίζεται από απροσδόκητους χρωματικούς συνδυασμούς και μια φίνα ανάλαφρη αίσθηση.

Η άρτια κατασκευή αναδεικνύει τους ατσάλινους σκελετούς των μοντέλων LEI αλλά και των υπερμεγεθών γυαλιών ηλίου EYELINE παραπέμποντας σε μοναδικές τεχνικές οριγκάμι. Τα νέα γυαλιά FENDI YOU συνδυάζουν Optyl και μέταλλο, σε ένα αποτέλεσμα εκπληκτικών αντιθέσεων γυαλιστερών και διάφανων επιφανειών. Κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί ως έργο τέχνης, ένας φόρος τιμής σε μια ιστορία μοναδικής κατασκευαστικής αρτιότητας και εξαιρετικής τεχνογνωσίας σε απόλυτη ισορροπία ανάμεσα στην παράδοση και την καινοτομία.

Γυαλιά ηλίου FF 0190/S και FF 0191/S, γυαλιά οράσεως FF 0192 - LEI

Τα γυαλιά ηλίου και οράσεως LEI έχουν δουλευτεί μοναδικά σε υπερ-επίπεδες και εξαιρετικά λεπτές επιφάνειες: γεωμετρικές γραμμές ενώ υπέρλεπτοι όγκοι καθορίζουν την σύγχρονη κομψότητα και θηλυκότητά τους. Το μοντέλο σε φόρμα «μάτι της γάτας» διατίθεται σε ροζ χρυσό με ματ γαλάζια τρίγωνα και μπλε φακούς, χάλκινο χρυσό με ματ πράσινα τρίγωνα και πράσινους φακούς, ματ ασημί με ματ ροζ τρίγωνα και μωβ φακούς, ροζ χρυσό με ματ μαύρα τρίγωνα και καφέ φακούς. Το τετραγωνισμένο μοντέλο διατίθεται σε ροζ χρυσό με ματ γαλάζια τρίγωνα και μπλε φακούς, χάλκινο χρυσό με ματ πράσινα τρίγωνα και πράσινους φακούς, μαυρισμένο ασημί με μπορντό τρίγωνα και μοβ φακούς. Τα γυαλιά οράσεως διατίθενται σε ματ μπλε, ματ λευκό, ματ βιολετί, ματ φούξια. Γυαλιά ηλίου FF 0194/S - EYELINE Στα γυαλιά ηλίου EYELINE ο καθαρός γεωμετρικός σχεδιασμός ενισχύεται από τις αδρές γραμμές του σκελετού από μέταλλο και ατσάλι, προβάλλοντας ένα δυνατό και σύγχρονο στιλ. Αυτό το μοντέλο διατίθεται σε χάλκινο χρυσό με γκρι/φακούς σε διάφορα χρώματα, ανοικτό χρυσό με γκρι/ασημί φακούς, κίτρινο χρυσό με καφέ/χρυσούς φακούς και ροζ χρυσό με μπλε καθρεπτέ φακούς.

Γυαλιά ηλίου FF 0195/S και FF 0196/S, γυαλιά οράσεως FF 0198 – FENDI YOU

Τα γυαλιά ηλίου FENDI YOU συνδυάζουν δύο διαφορετικά υλικά τόσο στην τετραγωνισμένη όσο και την στρογγυλεμένη τους φόρμα, αλλά και στον στρογγυλό σκελετό των γυαλιών οράσεως της σειράς. Οι εξαιρετικές αντιθέσεις μεταξύ των διαφορετικών υλικών, των απαλών και των έντονων γραμμών, των διαφανών αποχρώσεων και των ζωηρών χρωμάτων ενισχύονται από τον υπερ-επίπεδο σχεδιασμό που χαρίζει στα μοντέλα μια ζωηρή αίσθηση. Τα τετραγωνισμένα γυαλιά ηλίου διατίθενται σε ταρταρούγα/μαύρο με καφέ ντεγκραντέ φακούς, γκρι/μπλε με σκούρους γκρι ντεγκραντέ φακούς, ροζ με γκρι/ροζ χρυσούς καθρεπτέ φακούς και γαλάζιο/ματ τιρκουάζ με μπλε καθρεπτέ φακούς. Τα στρογγυλεμένα γυαλιά ηλίου διατίθενται σε σκούρα ταρταρούγα/ματ μαύρο με καφέ ντεγκραντέ φακούς, ροζ/ματ ροζ με γκρι/ροζ χρυσούς καθρεπτέ φακούς, γκρι/μπλε με σκούρους ντεγκραντέ φακούς, κίτρινο με χρυσούς καθρεπτέ φακούς, βιολετί/ματ δαμασκηνί με μπλε φακούς πολλαπλών στρώσεων. Τα γυαλιά οράσεως διατίθενται σε σκούρα ταρταρούγα/μαύρο, γκρι/ματ μπλε, ροζ/ματ ροζ, μπλε/ματ μπλε. H συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως Fendi παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group. Θα τα βρείτε σε επιλεγμένα high end οπτικά καταστήματα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4