ZEUS+DIONE Sunglasses Collection 2019, από τη ΝΕΑ OPTIKI s.a.

Με ιδιαίτερη χαρά η "ΝΕΑ ΟΠΤΙΚΗ Α.Ε." σας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την "Zeus+Dione"
και σας προσκαλούν στην παρουσίαση της νέας συλλογής γυαλιών ηλίου "Archetypon" για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2019.  

Η “Zeus+Δione” φέρνει την άνοιξη στην καρδιά του χειμώνα λανσάροντας μία ολοκληρωμένη συλλογή γυαλιών ηλίου και οράσεως μέσα από το πρίσμα των ιδιαίτερων δημιουργιών της.

Πιστή στην παράδοση της χειροποίητης διαδικασίας, τα μοντέλα της “Zeus+Δione" παράγονται στο μοναδικό ελληνικό εργοστάσιο κατασκευής γυαλιών ηλίου και οράσεως από έμπειρους τεχνίτες και άριστες πρώτες ύλες.
image003
Σημαντική επιτυχία του νέου αυτού εγχειρήματος είναι η χρησιμοποίηση φακών ‘Carl Zeiss’, που θεωρούνται οι καλύτεροι στον κόσμο και η συλλογή γυαλιών φέρει το Official Certificate της εταιρίας ZEISS.

Η έμπνευση της σειράς γυαλιών “Archetypon” αντλήθηκε για ακόμη μια φορά από την ιστορία μας και τη «θεωρία των ιδεών» του Πλάτωνα. Τα γυαλιά εδώ παίρνουν το ρόλο των παραθύρων μεταξύ των δύο κόσμων. Ο αισθητός κόσμος, ο οποίος μεταβάλλεται και ο νοητός που μένει αναλλοίωτος.

Η επιλογή της οπτικής γωνίας που θέλει ο καθένας από εμάς να βλέπει τα πράγματα και τον κόσμο γενικότερα είναι πάντα προσωπικός… αρκεί να είναι μέσα από τα γυαλιά της συλλογής "Archetypon" της Zeus+Δione.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4