Διεθνές Deal της Safilo με τον David Beckham + (video)

Πάντοβα/Λονδίνο, 14 Μαΐου 2019
Η Safilo, ο παγκόσμιος ηγέτης στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών και το παγκόσμιο είδωλο, David Beckham, ανακοίνωσαν την υπογραφή της συμφωνίας τους για 

τη διεθνή, δεκαετή αδειοδότηση γυαλιών ηλίου και οράσεως, που θα φέρουν το όνομα του διάσημου άσσου. Η πρώτη συλλογή γυαλιών David Beckham θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2020.Safilo DB Eyewear  Press Release Partnership Announcement lowres«Η Safilo έχει μεγάλη ιστορία στο να δημιουργεί μάρκες γυαλιών υψηλής ποιότητας.
Προσωπικά, φορώ γυαλιά ηλίου συνέχεια και είναι ένα είδος που αγαπώ. Άρα, για μένα είναι σημαντικό να δουλέψω με έναν συνεργάτη που νοιάζεται όσο και εγώ για τον σχεδιασμό και την κατασκευαστική αρτιότητα του προϊόντος», δήλωσε ο David Beckham. «Απολαμβάνω πραγματικά κάθε βήμα της διαδικασίας για την δημιουργία της συλλογής με την ομάδα της Safilo - και ειλικρινά ανυπομονώ να κυκλοφορήσει του χρόνου.»
«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να υποδεχτώ αυτή τη μάρκα στο χαρτοφυλάκιό μας, μια μάρκα που έχει το όνομα ενός από τους πιο διάσημους και επιτυχημένους παίκτες στον κόσμο», είπε ο Angelo Trocchia, CEO του Safilo Group.
«Με αυτή την δεκαετή αδειοδότηση, η Safilo έχει στόχο να δημιουργήσει μια διεθνώς κορυφαία ανδρική μάρκα στον τομέα premium γυαλιών, που θα συμπληρώνει τις άλλες αναγνωρισμένες ανδρικές μάρκες που κοσμούν ήδη το χαρτοφυλάκιό μας και θα αξιοποιήσει την ασύλληπτη δύναμη του κοινού του David παγκοσμίως ώστε να ενισχυθεί περαιτέρω η παρουσία της Safilo στο ψηφιακό στερέωμα.»

Σχετικά με το Group Safilo:

Το Group Safilo έχει το σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διανομή γυαλιών ηλίου, σκελετών οράσεως, αθλητικών γυαλιών και συναφών προϊόντων. Χάρη στην ισχυρή δεξιοτεχνία της χειροτεχνίας που χρονολογείται από το 1878, η Safilo μεταφράζει τα σχεδιαστικά της έργα σε προϊόντα υψηλής ποιότητας που δημιουργήθηκαν σύμφωνα με την ιταλική παράδοση. Με ένα εκτεταμένο εξ ολοκλήρου ιδιοκτησιακό δίκτυο θυγατρικών σε 40 χώρες - στη Βόρεια και Λατινική Αμερική, την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, την Ασία και την Κίνα και πάνω από 50 συνεργάτες διανομής σε βασικές αγορές.
Η Safilo δεσμεύεται για την ποιοτική κατανομή προϊόντων σε περίπου 100.000 επιλεγμένα σημεία πώλησης σε όλο τον κόσμο. Το χαρτοφυλάκιο της Safilo περιλαμβάνει: τα δικά του βασικά εμπορικά σήματα Carrera, Polaroid, Smith, Safilo, Oxydo, και άδεια χρήσης για τα: Dior, Dior Homme, Fendi, Banana Republic, BOSS, Kate Spade New York, Liz Claiborne, Love Moschino, Marc Jacobs, Max Mara, Max & Co., Moschino, Pierre Cardin, Rag & Bone, Rebecca Minkoff, Saks Fifth Avenue, Swatch, και Tommy Hilfiger.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4