Η POLICE στην Formula 1 με τον Lewis Hamilton & την Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Η POLICE στους αγώνες της Formula 1™ με τον Lewis Hamilton & την Mercedes-AMG Petronas Motorsport
Σήμερα 5 Ιουνίου 2019 και στις 12.00 ακριβώς (ώρα Ελλάδας) στο Longarone (Ιταλία), η POLICE το Lifestyle brand του ομίλου De Rigo, υπογράφουν μια σημαντική συμφωνία χορηγίας με την Mercedes-AMG Petronas Motorsport, 
την ομάδα που φιλοξενεί τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Formula 1™, Lewis Hamilton. Η POLICE ανακοίνωσε επίσης μια επερχόμενη συλλογή γυαλιών σχεδιασμένη σε συνεργασία με την F1™ και το fashion icon που τη συνοδεύει.

Η POLICE έχει γίνει πλέον ο επίσημος προμηθευτής της Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Ως αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας, τα γυαλιά ηλίου και οράσεως της μάρκας θα φορεθούν από τους οδηγούς και την υπόλοιπη ομάδα αγώνων.
MF1 190521 690χ460
Το λογότυπο των POLICE θα είναι ορατό και στις δύο πλευρές των κράνους των οδηγών Lewis Hamilton και Valtteri Bottas και στους σταθμούς pit καθώς και στις δραστηριότητες μάρκετινγκ της ομάδας.
Η συνεργασία θα συμπληρωθεί με την επερχόμενη δημιουργία και παρουσίαση μιας συλλογής γυαλιών σχεδιασμένης σε συνεργασία με τον Lewis Hamilton, ο οποίος χρησιμοποιεί τα γυαλιά ως ένα από τα απαραίτητα αξεσουάρ του διακριτικού στυλ.

Ο Massimo De Rigo, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Ομίλου De Rigo, δήλωσε: "Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για αυτή την αξιόλογη συνεργασία μεταξύ της POLICE, της εγχώριας μας μάρκας που εκτιμούμε ιδιαίτερα, και της ιστορικής Formula 1™ της Mercedes-AMG Petronas Motorsport. Η απόφαση μας να συνεργαστούμε με τον Lewis ως πρεσβευτή και με την υπογραφή του στο brand, παρουσίασε μια μοναδική ευκαιρία να ενδυναμώσουμε περαιτέρω ξανά τα POLICE και είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την ισχυρότερη ομάδα σε ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα στον κόσμο ».
MF1190521 600χ284
"Είναι πολύ ωραίο να καλωσορίζουμε την POLICE στη Mercedes-AMG Petronas Motorsport", δήλωσε ο Toto Wolff, Team Principal & CEO. "Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με ένα εμπορικό σήμα που ενσωματώνει υψηλή ποιότητα και προσοχή στη λεπτομέρεια - δύο χαρακτηριστικά που είναι εξαιρετικά σημαντικά στο άθλημα μας. Αυτή η συνεργασία καταδεικνύει το αυξανόμενο ενδιαφέρον των μαρκών για τον τρόπο ζωής στην ομάδα, γεγονός που υπογραμμίζει τη μεγάλη δυναμική της Formula 1™ ως πλατφόρμα μάρκετινγκ. "

Σχετικά με την POLICE

Η POLICE είναι ένα εμπορικό σήμα που ανήκει στον De Rigo, παγκόσμιος ηγέτης στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τη διανομή γυαλιών οράσεως αδιαμφισβήτητης ποιότητας. Ιδρύθηκε το 1983, πολύ σύντομα η POLICE καθιερώθηκε ως παράφραση για εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και ισχυρή εικόνα. Μέσω της ταυτότητάς της και της θέσης της στην αγορά, η οποία έχει εδραιωθεί με την πάροδο των χρόνων, η POLICE έχει δημιουργήσει σταθερά μια πολύ ευρεία έννοια lifestyle και διαθέτει σήμερα ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλής ποιότητας υλικά και ξεχωριστά με αστικό πνεύμα και περιλαμβάνει αρώματα, ρολόγια, κοσμήματα και μικρά δερμάτινα είδη. Οι συλλογές POLICE διανέμονται σε περισσότερες από 80 χώρες, ιδίως στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική.

Σχετικά με τη Mercedes-AMG Petronas Motorsport

Η Mercedes-AMG Petronas Motorsport είναι η ομάδα Formula One της Mercedes-Benz που ανταγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIA Formula 1™ - το κορυφαίο του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού και η μεγαλύτερη ετήσια αθλητική σειρά στον κόσμο.
Βασισμένη σε δύο παγκόσμιες τάξεις τεχνολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, η ομάδα σχεδιάζει, αναπτύσσει, κατασκευάζει και αγωνίζεται για τα αγωνιστικά αυτοκίνητα και τις μονάδες υβριδικών μονάδων που οδηγούνται από τον επί πέντε (5) έτη συνεχώς Παγκόσμιο Πρωταθλητή Lewis Hamilton και τον επικεφαλής ομάδας Valtteri Bottas.

Η Formula One είναι μια μοναδικά απαιτητική τεχνική και ανθρώπινη πρόκληση, απαιτώντας τη σωστή μίξη των τεχνολογιών αιχμής, τη διαχείριση υψηλών επιδόσεων και την ελίτ της ομαδικής εργασίας για να αποδώσει αποτελέσματα σε 21 Grands Prix σε όλο τον κόσμο σε μια αγωνιστική περίοδο από τον Μάρτιο μέχρι τον Δεκέμβριο.

Η Mercedes-AMG Petronas Motorsport έθεσε νέα σημεία αναφοράς για την επιτυχία της F1™ στο δρόμο της για να κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Κατασκευαστών και των Οδηγών το 2014, 2015, 2016, 2017 και 2018.
Κατά τη διάρκεια αυτών των πέντε πρωταθλημάτων, η ομάδα σημείωσε 74 νίκες, 147 βαθμούς, 84 pole positions, 53 ταχύτερους γύρους και 39 τελικές από 100 αγωνιστικές εκκινήσεις.

Αποκλειστική διάθεση για την Ελλάδα & Κύπρο:
De Rigo Hellas, Τηλ.: 0030 2106826326

Website: www.policelifestyle.com 

Facebook: www.facebook.com/PoliceLifestyle 

Twitter: https://twitter.com/POLICELIFESTYLE

Pinterest: www.pinterest.com/policelifestyle/ 

Instagram: http://instagram.com/policelifestyle

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4