Ανανέωση της Συνεργασίας της Marcolin με την Harley Davidson

Marcolin Group και Harley Davidson, Ανανέωση της Παγκόσμιας Συμφωνίας Αδειοδότησης
Το Group Marcolin, μία από τις κορυφαίες εταιρίες γυαλιών ηλίου και οράσεως, ανακοίνωσε σήμερα 04.06.2019, την ανανέωση της συμφωνίας αδειοδότησης για το σχεδιασμό, την κατασκευή και την παγκόσμια διανομή γυαλιών ηλίου και γυαλιών ηλίου για τη Harley-Davidson Motor Company.
Η συμφωνία για τον όμιλο Marcolin για την παραγωγή γυαλιών οράσεως Harley-Davidson για άνδρες, γυναίκες και παιδιά έχει επεκταθεί μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2021.
Ο Όμιλος Marcolin παραμένει προσηλωμένος στην πιστή ενσωμάτωση της κληρονομιάς της μάρκας Harley-Davidson σε κάθε πλαίσιο που παράγεται με λεπτές κλήσεις σε αυτά τα ίδια χειροποίητα τμήματα που κάνουν τις μοτοσυκλέτες Harley-Davidson μια διαρκή στήριξη στις εθνικές οδούς του κόσμου.
 Harley Dav.Marcolin
Σχετικά με την ομάδα Marcolin
Η Marcolin Group, μεταξύ των παγκόσμιων κορυφαίων εταιρειών στον κλάδο των γυαλιών, ξεχωρίζει για την επιδίωξη της αριστείας, της συνεχιζόμενης καινοτομίας και της μοναδικής ικανότητας να συνδυάζει πιστά το σχεδιασμό και την ιταλική χειροτεχνία με τις βασικές αξίες κάθε μάρκας.

Το χαρτοφυλάκιο της Marcolin περιλαμβάνει τα brands:
Tom Ford, Bally, Moncler, Sportmax, Ermenegildo Zegna, Victoria's Secret, Victoria's Secret PINK, Roberto Cavalli, Atelier Swarovski, Tods, Emilio Pucci, Swarovski, Dsquared2, Guess, Diesel, Just Cavalli, Covergirl, Kenneth Cole , Timberland, Gant, Harley-Davidson, Marciano, Catherine Deneuve, Skechers, Candie, Rampage, Viva, Marcolin και Web.
Το 2018, η εταιρεία πώλησε περίπου 14,6 εκατομμύρια γυαλιά.
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4