Η Νέα Συλλογή Γυαλιών για το Καλοκαίρι 2019 από την Havaianas

Τα Havaianas παρουσιάζουν τα νέα χρωματικά σενάρια
για την τελευταία τους συλλογή γυαλιών


Η καινούργια συλλογή χαρακτηρίζεται από έντονους βραχίονες,
με ναυτικά, καμουφλάζ και φλοράλ σχέδια εμπνευσμένα από τα πολύχρωμα μοτίβα των Havaianas.
Havaianas 3
Τα Havaianas παρουσιάζουν την τελευταία τους συλλογή γυαλιών για το Καλοκαίρι 2019, λανσάροντας μια νέα φόρμα στην γκάμα των μπεστ σέλερ τους, ενώ συνάμα εγκαινιάζουν νέα χρωματικά σενάρια, που αντλούν έμπνευση από τα παιχνιδιάρικα μοτίβα που χρησιμοποιεί η μάρκα.
Η συλλογή γυαλιών, με ονόματα που αποτίουν φόρο τιμής σε διάσημους προορισμούς της Βραζιλίας, διευρύνεται με καινούργιες χρωματικές προτάσεις. Oι έξι φόρμες γυαλιών των Havaianas - Rio, Paraty, Trancoso, Noronha, Floripa - και
η ολοκαίνουργια Buzios εκφράζουν ιδανικά την εμβληματική Βραζιλιάνικη αίσθηση χρώματος και παντοτινού καλοκαιριού της μάρκας, με νέα χρωματικά σενάρια:

Floral
Παιχνιδιάρικα φλοράλ μοτίβα κοσμούν τους βραχίονες για να αποδώσουν
το ατέλειωτο Βραζιλιάνικο καλοκαίρι, σε αυτό το καινούργιο χρωματικό σενάριο.
floral
Τα μοντέλα Noronha και Floripa με το χρωματικό σενάριο «Floral»

Navy
Αυτό το νέο χρωματικό σενάριο παίζει με στοιχεία που αντλούνται από το ναυτικό θέμα, με ρίγες
σε χρώματα που θυμίζουν θάλασσα και παραλία.

Navy
Τα μοντέλα Noronha, Trancoso, Buzzios και Paraty με το χρωματικό σενάριο «Navy»

Η συλλογή γυαλιών αποπνέει τη διασκεδαστική πλευρά της Βραζιλίας για την οποία τα Havaianas είναι διάσημα ανά τον κόσμο, μετουσιώνοντας την σε γυαλιά.

Η συλλογή γυαλιών Havaianas παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group, τον απολύτως ολοκληρωμένο Ιταλικό δημιουργό και παγκόσμιο διανομέα γυαλιών. Η κληρονομιά του Safilo Group στην δημιουργία και κατασκευή οπτικών χρονολογείται από το 1878: μια ιστορία καινοτομίας και δυνατοτήτων τεχνολογίας αιχμής, αποτέλεσμα χρόνου, προσπάθειας, δεξιότητας και αφοσίωσης.

Σχετικά με το Group Safilo :

Η συλλογή Γυαλιών Ηavaianas παράγεται και διανέμεται από το Safilo Group, την ιταλική κατασκευαστική εταιρεία και παγκόσμιο ηγέτη με ποιότητα και εμπιστοσύνη στον τομέα των πολυτελών γυαλιών ηλίου, γυαλιών οράσεως και αθλητικών γυαλιών. Με εμπνευσμένο σχεδιασμό και την καθοδήγηση των μαρκών, η Safilo μεταφράζει τον εξαιρετικό σχεδιασμό σε εξαιρετικά προϊόντα χάρη σε μία ανώτερη δεξιοτεχνική εμπειρία που χρονολογείται από το 1878. Με διεθνή παρουσία μέσω θυγατρικών σε 40 χώρες -σε Βόρεια και Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία, Ειρηνικό και Κίνα- και περισσότερο από 50 συνεργάτες αντιπροσώπους σε key markets, η  Safilo έχει δεσμευτεί για την ποιοτική διανομή των προϊόντων της σε περίπου 100.000  επιλεγμένα σημεία πώλησης, παγκοσμίως.

Το χαρτοφυλάκιο Safilo περιλαμβάνει τις ιδιόκτητες μάρκες - Carrera, Polaroid, Smith, Safilo,  Oxydo, και τις αδειοδοτούμενες μάρκες: Dior, Dior Homme, Fendi, Banana Republic,  BOSS, Εlie Saab, Fossil, Givenchy, Havaianas, Ηugo, Jimmy Choo, Juicy Couture, kate spade new york, Liz Claiborne, Love Moschino, Marc Jacobs, Max Mara, Max & Co., Moschino, Pierre Cardin, rag&bone, Rebecca Minkoff, Saks Fifth Avenue, Swatch και Tommy Hilfiger.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4