Net Sunglasses Down Under από δίχτυα αλιείας! (video)

Το Vision Direct στην Αυστραλία έχει συνεργαστεί με το World Wildlife Fund για να δημιουργήσει γυαλιά ηλίου Reef Cycle από απορριπτόμενα δίχτυα αλιείας των ωκεανών.
WWF 01 690X390

Εκτιμάται ότι σε ορισμένα μέρη του κόσμου περίπου το ήμισυ της συνολικής πλαστικής ρύπανσης προέρχεται από χρησιμοποιημένα και εγκαταλελειμμένα αλιευτικά δίκτυα.
DIXTYA 01 690X430
Ενώ μιλάμε για πλαστικά καλαμάκια, περίπου 640.000 τόνοι αλιευτικών εργαλείων χάνουν κάθε χρόνο στους ωκεανούς μας. Το Vision Direct και το World Wildlife Fund παίρνουν τα δίχτυα αλιείας που έχουν τραβηχτεί από τον Great Barrier Reef και μετατρέπουν το πλαστικό σε γυαλιά ηλίου. Τα δίχτυα είναι τεμαχισμένα και λιωμένα και στη συνέχεια εγχέονται χύτευση σε κομψά γυαλιά ηλίου. Τα νέα γυαλιά ηλίου Reef Cycle είναι διαθέσιμα τόσο συνταγογραφούμενα όσο και σε μη συνταγογραφούμενα με μια μεγάλη ποικιλία επιλογών φακών, συμπεριλαμβανομένων των πολωμένων επιχρισμάτων και των φωτοχρωμικών μεταβάσεων.
WWF infographic banner021
WWF infographic howWork1WWF eyewear
Το ήμισυ του συνόλου των εσόδων επιστρέφει στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Άγριας Ζωής για την συντήρησή του και την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων του. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον ιστότοπο του Vision Direct.

Πηγή: The Optical Vision Site

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4