Γνωρίστε την Bagel αν βρεθείτε στην Vision Expo West στο... Las Vegas

Η Bagel, γνωστή και ως @SunglassCat, θα κάνει την εμφάνισή της στο περίπτερο της Tura κατά τη διάρκεια της Vision Expo West. Με τις συμβουλές του κτηνιάτρου της Bagel και με την υποστήριξη του ιδιοκτήτη της Karen McGil, τα γυαλιά ηλίου βοηθούν στην προστασία των ματιών της Bagel, λόγω μιας σπάνιας ασθένειας των ματιών της.

Η Bagel δεν είναι απλώς μια κοινή γάτα σπιτιού, είναι η δημόσια φιγούρα που ονομάζεται @SunglassCat με 850.000 οπαδούς στο Instagram.
Bagel 01Ακόμη και η μαλακή Bagel, γνωστή στους χιλιάδες οπαδούς της ως SunglassCat, γεννήθηκε με μια συγγενή κατάσταση, την αγενέση των βλεφάρων, που σημαίνει ότι γεννήθηκε χωρίς βλέφαρα και ως εκ τούτου δεν μπορεί να αναπτύξει δάκρυα. Η Bagel είχε τρεις χειρουργικές επεμβάσεις για να βοηθήσει την κατάστασή της, αλλά χωρίς τα βλέφαρα, ο ιδιοκτήτης Karen McGill πρέπει να εφαρμόζει οφθαλμικές σταγόνες αρκετές φορές την ημέρα. Τα γυαλιά ηλίου προστατεύουν τα μάτια της Bagel από τα συντρίμμια και το φως που μπορεί να βλάψουν τον κερατοειδή της και να οδηγήσουν στην τύφλωση. Η εξημέρωτη γάτα είναι τόσο άνετη στα γυαλιά της που προτιμά να τα φορέσει και σπάνια τα ωθεί μακριά. Karen, λέει:
"Η Bagel είναι η πιο αγαπητή, ευγενική και χαδιάρα γάτα που θα συναντήσετε ποτέ. Ο καθένας θέλει να την χαϊδέψει και να την αγκαλιάσει. " Η Karen ήταν τόσο ενθουσιασμένη όταν ο οίκος σχεδίασης γυαλιών ηλίου και οράσεως υψηλής τεχνολογίας Tura την πλησίασε για να κατασκευάσει μοντέρνα πλαίσια υψηλής ποιότητας για τη Bagel. "Η Tura πήρε το χρόνο να συναντηθεί μαζί μας, να μετρήσει τη Bagel για τα γυαλιά της και να δημιουργήσει ένα τελείως προσαρμοσμένο σχέδιο." Η Karen συνεργάστηκε στο σχεδιασμό και η Tura σίγουρα αγκάλιασε το τολμηρό, πολύχρωμο, σπινθηροβόλο βλέμμα της.
Bagel 02Το αποτέλεσμα είναι ένα γεωμετρικό σχήμα σε ζεστό ροζ με έντονες πράσινες μέντα και κρύσταλλα Swarovski στις ανώτερες γεωμετρικές γωνίες και κατά μήκος των κάθετων γραμμών. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης σχεδίασης, η Tura προσφέρθηκε να δημιουργήσει ένα ζευγάρι που να ταιριάζει με την Karen, ώστε να μπορέσει μαζί με την Bagel να ταιριάζει με το "mommy and me" Sun Wear, το οποίο σύντομα θα είναι το ζηλεύουν οι ιδιοκτήτες των απανταχού γατιών. Περιττό να πούμε ότι μια γάτα με γυαλιά ηλίου είναι ένα κομμάτι ιδιαίτερης επαφής και επικοινωνίας.
Η Karen μας λέει πως οι άνθρωποι την σταματούν συνεχώς και μιλάνε για τα γυαλιά ηλίου της Bagel. Η Karen αντιλαμβάνεται ότι είναι σπάνιο να βλέπεις μια γάτα με γυαλιά και παίρνει το χρόνο να εξηγήσει και να εκπαιδεύσει γιατί η Bagel φοράει γυαλιά ηλίου. Η Karen ενέκρινε τη Bagel όταν το αξιαγάπητο αιλουροειδές ήταν μόλις δύο μηνών και ελπίζει ότι η δημοτικότητά της θα ενθαρρύνει και άλλους να υιοθετήσουν και να φροντίσουν τα ζώα ειδικών αναγκών. Η Karen και η Bagel επιδιώκουν να εκπαιδεύσουν την ευημερία των ζώων, δίνοντας παράλληλα χαμόγελα σε όλους τους λάτρεις των ζώων παντού.
Επιπλέον, το σύνθημα της Bagel, "Είναι εντάξει να κοιτάξουμε και να είμαστε διαφορετικοί", ενθαρρύνει την εμπιστοσύνη σε έναν κόσμο που προκαλούν τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης. Η Tura αγκαλιάζει αυτό το σύνθημα και ενώνει την Bagel στην προώθηση της θετικότητας και της αγάπης του κόσμου προς τα ζώα.

Η Bagel θα βρίσκεται στο περίπτερο της Tura # 16021 την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου από τις 2-4 μ.μ. Επισκεφθείτε και τραβήξτε μια αξέχαστη εικόνα με το SunglassCat.

https://west.visionexpo.com

VISION EXPO WEST, SEPTEMBER 18-21, 2019, SANDS EXPO, LAS VEGAS, NV

http://visioncouncil.informz.net/z/cjUucD9taT03NjAwNDAyJnA9MSZ1PTkxNzM1Mzc2MyZsaT02MDEzMDgwMQ/index.html

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4