Νέα Συλλογή Γυαλιών TOMMY HILFIGER Φθινόπωρο 2019


Tommy Hilfiger eyewear Σελίδα 1

Οι φίλοι και οι ακόλουθοι της μάρκας μπορούν να συμμετέχουν στην συζήτηση στα κοινωνικά δίκτυα χρησιμοποιώντας τα διακριτικά @TommyHilfiger και #TommyHilfiger.

# # #

Σχετικά με το Group Safilo

Το Group Safilo είναι η ιταλική κατασκευαστική εταιρεία και παγκόσμιος ηγέτης με ποιότητα και εμπιστοσύνη στον τομέα των πολυτελών γυαλιών ηλίου, γυαλιών οράσεως και αθλητικών γυαλιών. Με εμπνευσμένο σχεδιασμό και την καθοδήγηση των μαρκών, η Safilo μεταφράζει τον εξαιρετικό σχεδιασμό σε εξαιρετικά προϊόντα χάρη σε μία ανώτερη δεξιοτεχνική εμπειρία που χρονολογείται από το 1878. Με διεθνή παρουσία μέσω θυγατρικών σε 40 χώρες -σε Βόρεια και Λατινική Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική και Ασία, Ειρηνικό και Κίνα- και περισσότερο από 50 συνεργάτες αντιπροσώπους σε key markets, η  Safilo έχει δεσμευτεί για την ποιοτική διανομή των προϊόντων της σε περίπου 100.000  επιλεγμένα σημεία πώλησης, παγκοσμίως. 

Το χαρτοφυλάκιο Safilo περιλαμβάνει τις ιδιόκτητες μάρκες - Carrera, Polaroid, Smith, Safilo,  Oxydo, και τις αδειοδοτούμενες μάρκες: Dior, Dior Homme, Fendi, Banana Republic,  BOSS, Εlie Saab, Fossil, Givenchy, havaianas, Ηugo, Jimmy Choo, Juicy Couture, kate spade new york, Liz Claiborne, Love Moschino, Marc Jacobs, Max Mara, Max & Co., Moschino, Pierre Cardin, rag&bone, Rebecca Minkoff, Saks Fifth Avenue, Swatch και Tommy Hilfiger. 

 

 

 







Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4