Η Restoring Vision μπαίνει στη λέσχη Million Lives Club


Η Restoring Vision μπαίνει στη λέσχη Million Lives Club
 
 Η Restoring Vision, μια οπτική 501 (c) (3) μη κερδοσκοπική οργάνωση αφιερωμένη στην παροχή νέων γυαλιών σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη σε όλο τον κόσμο, έχει την ευχαρίστηση να ανακοινώσει ότι έχει επιλεγεί ως επίσημο μέλος του πρωτοπόρου Million Lives Club.
Αυτή η πρωτοβουλία επιβραβεύει τους πρωτοπόρους και τους κοινωνικούς επιχειρηματίες, οι οποίοι μειώνουν τον αντίκτυπο στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που ζουν με λιγότερο από $ 5 την ημέρα
.Από το 2003, η Restoring Vision έχει χρησιμεύσει ως ο πιο εύκολος, αποτελεσματικός προμηθευτής νέων γυαλιών υψηλής ποιότητας σε άτομα που ζουν με λιγότερο από $ 5 την ημέρα. Μέσω στρατηγικών συνεργασιών και ενός τεράστιου δικτύου διανομής, η οπτική μη κερδοσκοπική έχει επηρεάσει τη ζωή περισσότερων από 15 εκατομμυρίων ανθρώπων σε 130 χώρες σε όλο τον κόσμο.
 
Το Million Lives Club αναγνωρίζει τη σημασία μιας εστιασμένης στον πελάτη εστίασης στην παγκόσμια ανάπτυξη και πιστεύει ότι η προβολή των κοινωνικών καινοτόμων θα αποτελέσει ισχυρή πλατφόρμα για την ενθάρρυνση καινοτομιών για το παγκόσμιο καλό παντού.
 "H Restoring Vision έχει την τιμή να αναγνωρίζεται από το Million Lives Club για το έργο που κάνει για να ενδυναμώσει τους ανθρώπους μέσω του δώρου της όρασης. Η έλλειψη πρόσβασης στα γυαλιά είναι μια από τις μεγαλύτερες παγκόσμιες κρίσεις στον τομέα της υγείας, όμως αυτό δεν είναι γνωστό. Μέσω της αναγνώρισής του, το Million Lives Club μας βοηθά να φέρουμε την απαιτούμενη προσοχή σε αυτό το θέμα και να εργαστούμε για έναν κόσμο όπου όλοι όσοι χρειάζονται γυαλιά, θα τα έχουν ", δήλωσε ο Πελίν Μούνις, εκτελεστικός διευθυντής, της Restoring Vision.
 
Σχετικά με το The Million Lives Club:
 Το Million Lives Club είναι μια πρωτοβουλία εμπνευσμένη από μέλη της Διεθνούς Συμμαχίας Αναπτυξιακής Καινοτομίας (IDIA) και υποστηρίζεται από μια αυξανόμενη συνεργασία κορυφαίων αναπτυξιακών οργανισμών.
 
Σχετικά με τη Restoring Vision:
 Η Restoring Vision είναι μια μη κερδοσκοπική οργάνωση 501 (c) (3) και ο μεγαλύτερος μη κερδοσκοπικός προμηθευτής νέων γυαλιών ανάγνωσης σε φιλανθρωπικές οργανώσεις και ομάδες που εξυπηρετούν μειονεκτούντα άτομα στις αναπτυσσόμενες χώρες. Από το 2003, η Restoring Vision έχει συνεργαστεί με περισσότερους από 1.400 οργανισμούς και βοήθησε πάνω από 15 εκατομμύρια άτομα σε 130 χώρες.
 
Πηγή: opticaljournal.com 
Συντάκτης:  Ντάνιελ Φέλντμαν
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Ferre 1 Ferre 2 Ferre 3
Unionoptics 1 Unionptics 2 Unionoptics 3
jfull jfull 2 jfull 3
Slider 4-2 Slider 4-3 Slider 4-4